24 / 04 / 2024

ordu fatsa kentsel dönüşüm

ordu fatsa kentsel dönüşüm

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, son 3 yıl içerisinde il genelinde 250 bina hakkında risk tespiti yapıldığını, 180 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Ordu Fatsa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Fatsa’da, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında şahsi mülk ve arsalarda kamulaştırma çalışmaları yapılarak, ilk kazma vurulacak. Abdullah Uçar, “Kentsel dönüşüm ivedilikle hem bölgemiz hem Ordu hem de Fatsa için kazandırılacaktır” dedi.

Fatsa'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Altınordu, Fatsa ve Ünye'de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Fatsa Belediye Binası'ndaki dükkanların ihalesi 24 Ağustos'ta!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyurularda bulundu. Anlayan, dükkanların ihalesinin 24-25 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

İlhami Yıldırım Ordu Fatsa'da anaokulu yaptırıyor!

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Binali Yıldırım’ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ortak yürüttüğü Fatsa anaokulu projesinde ilk kazma vuruldu.

Ordu Fatsa'da kaçak hafriyat önlemi!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı İbrahim Eroğlu, müteahhitlerle bir araya geldi. Yapısal konulardan konuşulan toplantıda kaçak hafriyat dökümü ile ilgili önlemler alındığı açıklandı.

Ordu Fatsa Ravza Camii inşaatına destek!

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, proje ve yatırımları inceledi. Anlayan, Ravza Camii çevresinin düzenlemesine destek sağlayacaklarını belirtti.

ordu fatsa kentsel dönüşüm Haberi

ordu fatsa kentsel dönüşüm


Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, son 3 yıl içerisinde il genelinde 250 bina hakkında risk tespiti yapıldığını, 180 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi. 


Bakanlık tarafından Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında risk taşıyan bina ve alanların belirlenmesi için 2013 yılında sıkı bir çalışma başlatıldığını belirten Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, 3 yılda 250 bina hakkında risk raporu hazırlandığını kaydetti. Öztürk, "2013 yılında 21, 2014 yılında 106, 2015 yılında 105 ve 2016 yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 olmak üzere toplam 250 bina hakkında risk tespiti yapıldı. Bu tespitler doğrultusunda 2013 yılında 10, 2014 yılında 35, 2015 yılında 110 ve 2016 yılı Ocak- Şubat döneminde 25 olmak üzere toplam 180 binanın yıkımı gerçekleştirildi" dedi. 


Öztürk, halen Ordu'da risk...