07 / 12 / 2025

ordu fatsa kentsel dönüşüm

ordu fatsa kentsel dönüşüm

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, son 3 yıl içerisinde il genelinde 250 bina hakkında risk tespiti yapıldığını, 180 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Ordu Fatsa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Fatsa’da, Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında şahsi mülk ve arsalarda kamulaştırma çalışmaları yapılarak, ilk kazma vurulacak. Abdullah Uçar, “Kentsel dönüşüm ivedilikle hem bölgemiz hem Ordu hem de Fatsa için kazandırılacaktır” dedi.

Fatsa'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Altınordu, Fatsa ve Ünye'de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Ordu Fatsa 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Fatsa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Fatsa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Fatsa sosyal konut projesi

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Ordu'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Sağlıksız kent dokularının iyileştirilmesinde ve kentsel sorunların çözümünde ekonomik, mekânsal, toplumsal koşulları dikkate alarak projelendirilen kentsel dönüşümün Ordu’da da başlatılması için düğmeye basıldı.

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Fatsa'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Fatsa Satış Memurluğu, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 511 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Ordu'da 182 konut tahliye edildi!

Ordu'da sel afetinden sonra heyelan tehdidi arttı. 8 ayda Altınordu, Çaybaşı, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Perşembe ve Ünye ilçelerinde heyelan sonucu 182 konut tahliye edildi.

Ordu'da 6 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 6 ev boşaltılırken, birçok tarım arazisinde hasar oluştu.

Ordu'daki riskli 12 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki heyelan nedeniyle boşaltılması karar verilen 12 evden bazılarının tahliye işlemi tamamlandı. Evlerinde kalmaya devam eden vatandaşların en kısa sürede buradan ayrılması planlanıyor.

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

Ordu'da heyelan riski nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, bir mahalledeki heyelan riski sebebiyle bazı evlere nakil kararı verildi.

ordu fatsa kentsel dönüşüm Haberi

ordu fatsa kentsel dönüşüm


Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, son 3 yıl içerisinde il genelinde 250 bina hakkında risk tespiti yapıldığını, 180 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi. 


Bakanlık tarafından Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında risk taşıyan bina ve alanların belirlenmesi için 2013 yılında sıkı bir çalışma başlatıldığını belirten Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, 3 yılda 250 bina hakkında risk raporu hazırlandığını kaydetti. Öztürk, "2013 yılında 21, 2014 yılında 106, 2015 yılında 105 ve 2016 yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 olmak üzere toplam 250 bina hakkında risk tespiti yapıldı. Bu tespitler doğrultusunda 2013 yılında 10, 2014 yılında 35, 2015 yılında 110 ve 2016 yılı Ocak- Şubat döneminde 25 olmak üzere toplam 180 binanın yıkımı gerçekleştirildi" dedi. 


Öztürk, halen Ordu'da risk...