04 / 05 / 2024

Ordu Meclisi

Ordu Meclisi

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Ordu Büyükşehir'in 2019 bütçesi 510 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda Ordu Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin 2019 mali yılı bütçesi görüşüldü.

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

Ordu Akkuş'ta 21 binanın dış cephesi giydirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısında bazı gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Akkuş'taki 21 binanın dış cephesinin giydirilmesi kararı da alındı.

Ordu yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ordu yatırımları masaya yatırıldı.

Ordu'daki üç ilçenin uygulama imar planı meclisten geçti!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısının 2. oturumunu da gerçekleştirdi. Ttoplantıda imarla ilgili konuların da yer aldığı 7 gündem maddesi görüşüldü.

Ordu Büyükşehir Meclisi 20 Şubat'ta toplanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi, toplantıya büyükşehir Başkan Vekili Ahmet Çoruh da katıldı. Büyükşehir bir sonraki toplantısını 20 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Ordu Büyükşehir'in 2017 bütçesi 405 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesinin 2017 mali yılı bütçelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 405 milyon TL olarak kabul edildi.

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

Ordu Meclisi Haberi

Ordu Meclisi

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından yapılan toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Süleyman Felek Caddesi ve  Köprübaşı Meydanı 25 Temmuz'da açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiğe kapatılarak cephe giydirme çalışmalarıyla modern bir görünüme ulaşan Süleyman Felek Caddesi ile Köprübaşı Meydanı’nın açılışının 25 Temmuz’da yapılacağını söyleyen Yılmaz, “Trafiğe kapattığımız Süleyman Felek Caddemiz ve devamındaki Köprübaşı Meydanı’mızın resmi açılışını 25 Temmuz’da gerçekleştireceğiz. Açılış Ordulu Sanatçı Gülşen’in vereceği konserle taçlanacak. Resmi takvimi Ekim ayı olan projemiz 3 ay öncesinde hizmete sunuluyor. Üstyapı görsellerini açılış sonrasında yerleştireceğimiz çalışmamız, Yaşayan Şehirler Platformu tarafından da yılın kent estetiği ödülüne layık görülmüş bir uygulama projesidir” dedi.

Ters Ev Projesi’nin ihalesi düzenlendi

Bölgede benzeri olmayan Ters Ev Projesi’nin ihalesinin düzenlendiğini söyleyen Yılmaz, “Aksiyon fotoğrafçıları tarafından...