19 / 04 / 2024

Orduda turizm projeleri

Orduda turizm projeleri

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Yalova'da ulaşım projeleri turizmi artırdı!

Yalova, Körfez Geçiş Köprüsü ve İstanbul - Bursa - İzmir Otoyolu projeleri ile özellikle turizm yatırımlarının odağı haline geldi. Yalova'da yatak kapasitesi yüzde 23 arttı.

Afyonkarahisar'da Kültür ve Turizm projeleri görüşüldü!

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Aktaş Turizm İnşaat Kıbrıs'a 800 yataklı yurt yapacak!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile sektöründe önemli bir kurum haline gelen Aktaş Turizm İnşaat turizm sektöründe de yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Balıkesir, MIPIM 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e katılacak!

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM’e Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Yatırımcıların buluşma noktası olan fuarda, Balıkesir’in enerji ve turizm projeleri tanıtılacak.

Orduda turizm projeleri Haberi

Orduda turizm projeleri

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.  Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, turizmin orta ve uzun vadede Ordu ilinin kalkınmasına büyük katkılar sağlaması beklenen ve gelecek vaat eden önemli bir sektör olduğunu belirtti. Doğal zenginliği, tarihi dokusu, geniş ormanlık alanları, denizi, dereleri, yaylaları ile eşsiz bir coğrafya sunması ve alternatif turizm uygunluğunun Ordu turizminin en güçlü olduğu noktalar olduğunu kaydeden Kaldırım, Ordu turizminde son bir yıl içerisinde ciddi bir canlanma olduğuna dikkat çekti. Kaldırım, "Öyle ki.  2013 yılında 294 bin olan turist sayısı 2014 yılında 344 bin seviyelerine çıkmış ve konaklama kapasitesi 4 bine yaklaşmıştır" diye...