23 / 04 / 2024

orhangazi çakırlı stılık arsa

orhangazi çakırlı stılık arsa

Bursa Orhangazi Belediyesi, Çakırlı Köyü ve Muradiye Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplam 29 milyon 892 bin TL bedelle 3 Haziran 2015 tarihinde ihaleye çıkardı...

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Natura Çakırlar satılık!

Fırat Life Style imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Natura Çakırlar satılık daire!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

Orhangazi'de 3.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Muradiye, Gemiç, Çakırlı, Arapzade, Sölöz, Çeltikçi ve Dutlıca'da yer alan 9 gayrimenkulü 3 milyon 155 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire!

116 bin metrekare alanda yükselen 3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Üçüncü İstanbul Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin TL’den başlıyor.

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. Sırrı Sarı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde açıldı.

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

orhangazi çakırlı stılık arsa Haberi

orhangazi çakırlı stılık arsa


Orhangazi Belediye Başkanlığından:


1 - İlçemiz Çakırlı Mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait, 4272 parsel sayılı 60.044,37 m2’ lik gayr-i menkul (Termal Turizm Alanı) ile ilçemiz Muradiye Mahallesinde bulunan, Mülkiyeti Belediyemize ait, 79 ada, 14 parsel sayılı 52.214,00 m2’ lik gayr-i menkul (Zeytin Depolama ve Paketleme Fonksiyon Alanı) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü İhale suretiyle satılacaktır.

2 - Bu husustaki ihale 03/06/2015 tarihinde saat 15.00’de encümen toplantı odasında yapılacaktır.

3 - Satışı yapılacak gayr-i menkuller;



4 - Gayr-i menkullerin tahmini bedel üzerinden yukarıda belirtilen % 3’ lük geçici teminatı ve garanti teminatı ihaleden evvel ödenecektir.

5 - Muhammen bedele KDV dahildir.

6 - İhale şartnamesi mesai saatleri içinde Belediye Hesap İşleri Müdürlüğünde, her bir gayr-i menkul için 10.000,00 TL...