25 / 04 / 2024

ortahisar boztepe imar durumu

ortahisar boztepe imar durumu

Trabzon Ortahisar İlçesi, Boztepe Mahallesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin imar planı askıda...

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon Ortahisar'daki tarihi binanın imar planı iptal edildi!

Trabzon Ortahisar’da tarihi binanın yanına yapılan restoranın imar planları ve ruhsatı iptal edildi...

Ortahisar'ın imar sorunları konuşuldu!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği İmar Çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda imar sorunu ele alındı.

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Ortahisar'ın imar planının denetlenecek olması tartışma yarattı!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir’in 5 binlik imar planlarını denetleyecek olması tartışmalara neden oldu.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi, Çukurçayır ve Soğuksu mahallelerinde bulunan niteliksiz tarım arazilerinin konut yapımına açılması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan izin istedi.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde, Forum AVM karşısında bulunan parsel ile ilgili gerginlik yaşandı. MHP grubunun ret oyu verdiği gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

ortahisar boztepe imar durumu Haberi

ortahisar boztepe imar durumu


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 29 Temmuz 2015 tarihinde onaylanan Trabzon Ortahisar İlçesi, Boztepe Mahallesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin  1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği 31 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı 31 Ağustos 2015 tarihinde askıdan...