24 / 04 / 2024

Ortak Tekne Yat Yönetimi iletişim

Ortak Tekne Yat Yönetimi iletişim

Ortak Tekne Yat Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sedat Kuru tarafından kuruldu...

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Hazine Taşınmazlarının Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Yatırımlarına Tahsisine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31640 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ortaköy'deki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesi'nde bulunan toplam 17 bin 131 metrekarfe yüzölçümlü 30 ada 74, 75, 76, 77, 78 ve 104 parsel sayılı taşınmazların değerleme raporunu yayınladı...

Ortak konut kredisi nedir? Nasıl alınır?

Ortak konut kredisi bankalardan arkadaş, kardeş, akraba veya  eş ile beraber ortak olarak yatırım veya oturmak amacıyla kullanılıyor. Peki, ortak konut kredisi nedir? Nasıl alınır?

Ortak Tekne Yat Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Tekne Yat Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sedat Kuru tarafından kuruldu...

Ortak konut kredisi nasıl kullanılır?

Ortak konut kredisinin nasıl kullanılacağı oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Ortak konut kredisi bankalardan arkadaş, kardeş, akraba ya da eş ile beraber ortak olarak yatırım ya da oturmak amacıyla kullanılıyor. Peki, ortak konut kredisi nasıl kullanılır?

Ortak konut kredisi nedir? Nasıl kullanılır?

Ortak konut kredisi bankalardan arkadaş, kardeş, akraba ya da eş ile beraber ortak olarak yatırım ya da oturmak amacıyla kullanılıyor. Peki, Ortak konut kredisi nedir? Nasıl kullanılır?

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Silivri'de yaptığı konuşmada "450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacağını müjdeledi.

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

Ortak Tekne Yat Yönetimi iletişim Haberi

Ortak Tekne Yat Yönetimi iletişim

Ortak Tekne Yat Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sedat Kuru tarafından kuruldu.

Ortak Tekne Yat Yönetimi Anonim Şirketi konusu:Her türlü yelkenli ve motorlu tekne, yat, kotra ve su sporlarında kullanılan deniz araçlarının alım satımını yapmak. Her türlü motorlu deniz veya kara taşıtıyla ilgili birden fazla ürün ve hizmeti bir araya getirerek ürün ve hizmet paketleri oluşturmak ve bu ürün ve hizmet paketlerini pazarlamak ve satmak Turizm amaçlı yat işletmeciliği ve su sporları işi ile iştigal etmek. Turizm amaçlı yat-kotra ile tüm hava, kara, deniz araçlarını satın alınak, kiralamak ve kiraya vermek, yedek parça, tekne ve motor aksamlarını, alet ve edevatlarını alınak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, hava, kara, deniz vasıtaları ile turizm amaçlı...