26 / 04 / 2024

Osman Eken

Osman Eken

İnişli çıkışlı ekonomik konjonktürde, yatırımın en güvenli limanı olarak bilinen gayrimenkul, kazanç sağlamak isteyen herkesin gündeminde yer alıyor.

Büyüyen ekonomi en çok gayrimenkule yarayacak!

Türk ekonomisinin tüm olumsuzluklara karşın ilk çeyrekte yüzde 5 büyümesi, ikinci çeyrekte de yüzde 7 ve üzerinde büyüyeceği beklentisi, en fazla gayrimenkule yarayacak. EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken değerlendiriyor.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul, yatırımcısına doların iki katı kazandırdı!

Ankara’da gayrimenkul sektörüne yön veren EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken gayrimenkul sektörünün yatırımcısına doların 2 katı daha fazla kazandırdığını söyledi.

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Büyüyen ekonomi en çok gayrimenkule yarayacak!

Türk ekonomisinin tüm olumsuzluklara karşın ilk çeyrekte yüzde 5 büyümesi, ikinci çeyrekte de yüzde 7 ve üzerinde büyüyeceği beklentisi, en fazla gayrimenkule yarayacak. EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken değerlendiriyor.

Depremlerde acılara marka firmalar son verecek!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ve EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1999'dan bugüne kadar geçen sürede, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor.

Gayrimenkule 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Eken, en fazla yönlendirilen sorunun “yatırımımı nereye yapayım?” olduğunu söyledi.

Türkiye en fazla turist çeken 6'ncı ülke seçildi!

2003 yılında 13.7 milyon kişinin ziyaret ettiği Türkiye deniz-kum-güneş turizmiyle ziyaretçi sayısını 11 yılda 35 milyona taşıyıp dünyanın en fazla turist çeken 6'ncı ülkesi haline geldi.

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Çetin Osman Budak: Turizme ruble darbe vuruyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Rusya’nın siyasi ve ekonomik durumunun Antalya’yı olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Pamukkale en çok turist çeken ören yeri oldu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Pamukkale'nun en çok turist çeken ören yeri olduğunu belirtti..

Osman Genç kimdir?

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç kimdir? Osman Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Genç..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Osman Eken Haberi

Osman Eken

Yatırımın en güvenli limanı olarak bilinen gayrimenkul, parasını değerlendirme düşüncesindeki hemen herkesin gündeminde yer alır. Ne kadar kazandırırsa kazandırsın her yatırım aracında olduğu gibi, gayrimenkulde de risk olduğunu belirten uzmanlar, doğru hamle için en iyi tüyolardan birisinin “zenginleri izlemek” olduğunu ifade ediyorlar.


Ankara’da büyük ölçekli gayrimenkul yatırım çalışmaları yapan EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, gayrimenkulün en cazip yanlarından birisinin kısa vadede de çok kazandırabilmesi olduğunu kaydetti.


Bazen yaptıkları çalışmanın bir yıl gibi kısa sürede iki katından fazla getiri sağlayabildiğine işaret eden Eken, “Bu durum çok sayıda yatırımcı için cazip geliyor. Ancak diğer yanda da onlarca yıl önce alınan ama alındığıyla kalan araziler de kafalarda soru işareti bırakabiliyor” dedi.


Osman Eken, tüm kentlerde ileri gelen, gelir düzeyi yüksek kişilere bakıldığında önemli...