24 / 04 / 2024

osman sülükçü antika

osman sülükçü antika

Emlakçı Osman Sülükçü, yıllardır biriktirdiği antika eşyaları iş yerinin ikinci katında sergiliyor. Sülükçü antika eşyalara merakı olduğunu, artan ilgisinin bugün bir müzeyi dolduracak kadar antika eşyaya sahip olmasına neden olduğunu söyledi.

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Denizli Üçgen Çarşısı yıkılıyor!

Denizli'de yer alan ve 650 iş yerine sahip Üçgen Çarşısı yıkılıyor. Büyük bir kısmı atıl durumda olan çarşıya ilk darbeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vurdu.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Rönesans Holding Entegre Sağlık Kampüsü projesini devraldı!

İstanbul'da inşa edilmesi planlanan 2,682 yataklı İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü projesi ihalesini alan konsorsiyumun gereken finansmanı sağlayamadığı ve projenin Rönesans Holding tarafından devralındığı belirtildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, yapımı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.Çoban halk arasında Şehir Hastanesi olarak bilinen Sağlık Kampüsü’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Ankara Mamak Sağlık Enstitüsü'nün yapımına devam ediliyor!

Türkiye'nin sağlık alanındaki en büyük ihtiyaçlarından birini karşılayacak olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nün yapımı hızla devam ediyor.

Bursa Yumurtacılık Tesisi toplantısı 18 Ağustos'ta!

Bursa Yenişehir İlçesi'nde yer alan Fason Damızlık Yumurtacılık Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 18 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Etlik Entegre Sağlık Kampüsü için saatte 900 ton beton üretilecek!

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için, proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil beton üretim tesisi kurulacak. Saatte 900 ton beton üretimi gerçekleştirilecek.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Sahibinden satılık otel sayısı yüzde 129 arttı!

Türkiye'de bir yılda satılık otellerle ilgili ilan sayısı bir yılda yüzde 129 artı. Aralannda 5 yıldızlı otellerin de olduğu tesisler kârsızlık ve borçlar nedeniyle satılığa çıkarılıyor.

osman sülükçü antika Haberi

osman sülükçü antika

 Kırşehir'de 60 yaşındaki Osman Sülükçü, yıllardır topladığı 300'den fazla antika eşyayı emlakçı dükkanının ikinci katında müşterileri ve ziyaretçileri için sergiliyor.  


Sülükçü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan bu yana eski eserler ve antika eşyalara merakı olduğunu, zaman içinde artan ilgisinin bugün bir müzeyi dolduracak kadar antika eşyaya sahip olmasına neden olduğunu söyledi.  


Bu eşyaların büyük bölümünü evinde yer kalmadığı için işyerinin ikinci katında sergilediğini anlatan Sülükçü, bazı eşyaların kendisine anne ve babasından kaldığını, bazılarını satın aldığını, bir bölümünün de arkadaşlarının hediyesi olduğunu ifade etti.


Koleksiyonu sayesinde müzeyi andıran işyerinde çok mutlu olduğunu dile getiren Sülükçü, şöyle devam etti:


"Çıkrıktan tutun, gramofonlar, memleketimize has halı minderler, Kırşehir’in meşhur sediri, ibrikler, kepçeler, eski tip gaz ocakları, halı heybeler, lambalı radyolar, kömürlü ütüler, lüküs lambalar...