28 / 03 / 2024

osmangazi 200 euroluk bina

osmangazi 200 euroluk bina

Osmangazi'de kaçak olarak yapılan 4 katlı bina 15 dakika içinde belediye ekiplerince yıkıldı. Ev 200 bin Euro'ya maal olmuştu...

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Mercedes-Benz'den Aksaray'a 200 milyon euroluk yatırım!

Alman Daimler’in Başkan Yardımcısı Klaeden, Aksaray kamyon fabrikasına 200 milyon euro daha yatıracaklarını, Bosch yöneticisi Young ise yatırımları daha da genişleteceklerini söyledi.

EBRD'den, 200 projeye 8.8 milyar euroluk yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Temsilcisi Hüseyin Özhan, bankanın Türkiye’deki faaliyetlerine 2009’da başladığını ve bu zaman kadar 200’ün üzerinde projeye 8.8 milyar euro’luk yatırım yaptığını söyledi.

Homes Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Homes, Türkiye'ye 5 yılda 200 milyon euroluk yatırım yapmayı hedefliyor. Türkiye'nin gözde eğlence ve tatil merkezi Çeşme'ye rezidans yatırımı yapan Homes, Sea Homes isimli projesini Haziran 2016'da tamamlayacak.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Bosch Türkiye'de 200 milyon euroluk yatırım yapacak!

Türkiye'de, geçen yıl 135 milyon euro yatırım gerçekleştiren Bosch, bu yıl yine 200 milyon euroluk bir yatırım planlıyor.

3.havalimanı 200 milyon yolcuya hizmet verecek!

Atatürk Havalimanı’nın 10 katı büyüklüğünde olan 3’üncü Havalimanı, ilk etapta yıllık 90, tamamlandığında ise 200 milyon yolcuya hizmet verecek. 10.5 milyar euroluk yatırım, dünya havacılık stratejisini değiştirmeye aday..

BSH Türkiye 200 milyon Euro'luk kapasite artışı yatırımı yapacak!

Beyaz eşya üreticisi BSH Türkiye CEO'su Norbert Klein, ciro bakımından Türkiye'deki en büyük yedinci yabancı şirket konumundaki BSH Türkiye'nin 2018 yılına kadar 200 milyon euroluk kapasite artışı yatırımı yapacağını söyledi

Osmangazi'de hisseli tapu dönemi bitti!

Bursa Osmangazi'de yıllardır var olan ve imar uygulamalarında büyük sıkıntılara yol açan hisseli tapu sorunu çözüldü. Bursa osmangazi Yenibağlar Mahallesi' nde 200 vatandaşa müstakil tapuları verildi...

Osmangazi'de 200 vatandaş müstakil tapularına kavuştu!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip ilçede yıllardır var olan ve imar uygulamaları konusunda büyük sıkıntılara neden olan hisseli tapu sorununu ortadan kaldırıyor. 200 vatandaş, düzenlenen törenle müstakil tapularına kavuştu.

200 milyon euroluk deprem kredisi imzalandı!

İstanbul'un muhtemel bir depreme hazırlanması amacıyla oluşturulan İSMEP' in finansmanı amacıyla Avrupa Yatırım Bankasından (AYB) sağlanan 200 milyon euro tutarındaki krediye ilişkin anlaşma imzalandı...

osmangazi 200 euroluk bina Haberi

osmangazi 200 euroluk bina
Almanya'da yaşayan Yılmaz Öztaş'ın geçen yıl 200 bin Euro'ya kaçak yaptırdığı, dört katlı bina Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 15 dakikada yıkımının gerçekleştirildiği binayı, Öztaş cep telefonu ile...