24 / 04 / 2024

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Burdur'a Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi geliyor!

Burdur’da uzun bir süredir gündemde olan yeni Huzurevi projesi hayata geçiyor… Burdur’a kazandırılacak olan 100 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi, yatay mimari anlayışı ile inşa edilecek.

Giresun Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Vali Hasan Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Giresun Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Muğla'da Yaşlı Bakım Evi'nin temeli atıldı!

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yaptırılacak Yaşlı Bakım Evi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli, Vali Amir Çiçek tarafından atıldı.

Kazan Belediyesi bakım evlerini onarım çalışması başlattı!

Kazan Belediyesi, Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin fiziki şartlarını iyileştirilme çalışmalarına başladı.

Alanya Hayvan Bakım Evi'nin temeli 21 Temmuz’da atılacak!

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

Bornova Köpek Bakım Rehabilitasyon Merkezi imar planı askıda!

İzmir Bornova Çamkule, Egemenlik ve Gökdere Mahalle sınırları içerisinde kalan yaklaşık 9.7 hektarlık alanda ''Belediye Hizmet Alanı - Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi '' 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı askıya çıktı...

Bursa Yenişehir'de Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yenişehir'de TOKİ tarafından yapılan 88 yatak kapasiteli Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını, Vali Münir Karaloğlu ile birlikte Bursa Yenişehir'de yaptı.

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Haberi

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi

Osmangazi Belediyesi, yaşlıların hayatına konfor katmak ve engelli vatandaşlara rehabilitasyon imkanı sağlamak amacıyla Türkiye’de bir ilk olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’ni Bursa’ya inşa ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa Demirtaş’ta 14 bin 162 metrekare alan üzerine bir kampüs şeklinde inşa edilen merkezde, yaşlıların her türlü ihtiyacını karşılayabilecek modern ve konforlu 200 yataklı bir huzurevi bulunacak. Aynı zamanda alzheimer hastaları için günlük bakım ve destek merkezi de bulunacak. Bahçesi, peyzajı ve tüm çevre düzenlemeleri yaşlılar ile engellilerin rahat hareket edeceği şekilde tasarlanan dev kompleksin; bir bölümü de, zihinsel ve bedensel engelli vatandaşlara günlük bakım ve destek hizmeti de verecek. 

Engelli ve yaşlı vatandaşların hayatına değer katacak BAREM’in inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Merkezin çelik çatı imalatı,...