28 / 03 / 2024

osmangazi belediyesi demirkapı kentsel dönüşüm projesi

osmangazi belediyesi demirkapı kentsel dönüşüm projesi

İmza attığı önemli projelerle şehri baştan aşağı yenileyen Osmangazi Belediyesi, Uludağ'ın ihtişamını ortaya çıkaracak Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçirmek için gün sayıyor.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Osmangazi Belediyesi 2017’de 2 bin 314 inşaat ruhsatı verdi!

Osmangazi Belediyesi, 2017 içerisinde yapılan başvurular neticesinde 2 bin 314 yapı ruhsatı, bin 93 de yapı kullanma ruhsatı verdi.

osmangazi belediyesi demirkapı kentsel dönüşüm projesi Haberi

osmangazi belediyesi demirkapı kentsel dönüşüm projesi

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi oluşturmak adına kentsel dönüşüm alanında Türkiye'ye örnek çalışmalar yürüten Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'ne hız kazandırdı. Uludağ eteklerinde toplam 68 bin 929 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi, konutları, ticari alanları, yeşil ve sosyal donatı alanları ile Türkiye'ye rol model olacak. Bölgenin coğrafi ve kültürel yapısına uygun olarak hazırlanan projede, 102 blok, 234 adet 2+1,28 adet ise 3+1 olmak üzere Demirkapı'ya mimarisiyle fark yaratan toplam 262 konut yapılacak. Konutların yanı sıra projede 8 adet ticari alan olacak. Yeşil alanlarıyla ön plana çıkacak olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesinde 55'i kapalı ve 70'i açık olmak üzere, toplam 125 araçlık otopark yapılacak. 


SADECE ONAY BEKLİYORUZ


Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Osmangazi...