18 / 04 / 2024

osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm

osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediyesi'nin Demirkapı Mahallesinde hayata geçireceği Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hazırlıklar bitirildi.

Osmangazi Demirkapı'da kentsel dönüşüm atağı!

Osmangazi Belediyesi'nin Demirkapı Mahallesinde hayata geçireceği Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hazırlıklar tamamlandı.

Bursa Demirkapı kentsel dönüşümle modernleşecek!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’nde vatandaşlara kentsel dönüşüm projesini anlattı. Dündar, "Ulaşımdan alt ve üst yapıya kadar modern bir yaşama alanı oluşturacağız” diye konuştu.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'ya 100 dönümlük millet bahçesi!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projesini “millet bahçesi” ile taçlandırıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı’da 100 dönüm arazi üzerinde millet bahçesi kurulacağını söyledi. 

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi kentsel dönüşümde ilk sırada!

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği kamulaştırmalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeler arasında birinci sıraya yükseldi.

Osmangazi kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi!

Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine katılarak, hak sahiplerine anahtar ve tapularını teslim etti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

Bursa'da dönüşümün ikinci perdesi Demirkapı'da!

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci yarısını Demirkapı'da başlatacak. Uludağ eteklerinde yer alan bölgenin çehresini değişecek.

Hedefimiz tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm Haberi

osmangazi demirkapı kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediyesi'nin Demirkapı Mahallesinde hayata geçireceği Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hazırlıklar bitirildi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tatbikat Varlıkları Kurulu Genel Müdürlüğü'nde bulunan proje bakanlık tarafından inceleniyor. Bölgenin imar planları son şeklini alırken, Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi içinde bulunan 11 tescilli yapının röleveleri hazırlanarak restorasyon çalışması için Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na teslim edildi. Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile Uludağ eteklerinde kalan bölgenin çehresini tamamen değiştirecek. Uludağ eteklerinde toplam 68 bin 929 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan Demirkapı Kentsel Dönüşüm projesi, konutları, ticari alanları, yeşil ve sosyal donatı alanları ile Türkiye'ye rol model olmayı hedefliyor. 


Projede 102 blok yer alacak. 234 adet 2+1, 28 adet ise 3+1 olmak üzere Demirkapı'ya mimarisiyle göze çarpan toplam 262 konut yapılacak. Projede 8 adet ticari...