19 / 04 / 2024

Osmangazi Kent Meydanı

Osmangazi Kent Meydanı

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti.

Osmangazi Kent Meydanı'nın çehresi değişecek!

Osmangazi Belediyesinin Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. oturumu Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Osmangazi'nin yeni hedefi Kent Meydanı!

Osmangazi Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı dün, meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, konu ile ilgili değerlendirmede bulunduç

Osmangazi Kent Meydanı için çalışmalar devam ediyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

Osmangazi Kent Meydanı Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgedeki iş yerlerinin neredeyse tamamının kamulaştırıldığı projede, yıkılan bina sayısı 22 oldu.

Bursa Osmangazi Kent Meydanı yıkımları protesto edildi!

Bursa Osmangazi'de Kent Meydanı'nın yeniden düzenlenmesi için hazırlanan proje kapsamında kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaların yıkımına başlandı. İşyerleri yıkılacak esnaflar yıkımları protesto etti.

Bursa Kent Meydanı’nda kamulaştırmaların yarısı tamam!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar hız kazandı. Hak sahiplerine yaklaşık 43 milyon 464 bin TL kamulaştırma bedeli ödendi.

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti.

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

Osmangazi Kent Meydanı Haberi

Osmangazi Kent Meydanı

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin artık kullanmadığı binası, belediyeye tahsis edildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Belediye Başkanı Davut Aydın, Osmangazi Lisesi'nin yeni inşa edilen, okul binasına taşındığını, belediyeye tahsis edilen eski binanın ise yıkılıp Kent Meydanı kurulacağını söyledi.

Yenimahalle'de bulunan belediyeye ait arsaya Şişecam tarafından okul binası inşa edildiğini vurgulayan Başkan Aydın, protokol gereğince okulun tahliye edildiği eski binanın belediyeye verildiğini açıkladı. 

Eski binanın içerisinde yer aldığı toplam 14 bin metrekarelik alan üzerinde Kent Meydanı kurulacağını söyleyen Başkan Aydın, "Zemini otopark olarak düzenlenecek Kent Meydanı Projesinin hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi'nden destek alacağız. Böylece ilçemizin hem otopark sorunu çözüme kavuşacak, hem rahat bir nefes alınacak Kent Meydanı oluşturmuş olacağız" diye...