26 / 04 / 2024

osmaniye Cebel Kent konutları

osmaniye Cebel Kent konutları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesinin 2.etap kapsamında yapılan konutlar satışa çıkıyor. TOKİ Cebel Kent Konutları ismini verdiği 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Osmaniye'deki konteyner kent son aşamada!

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barınması için Osmaniye'de inşa edilen konteyner kentte son aşamaya gelindi.

Osmaniye’deki şehit ve gazi dernekleri hizmete açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Kent Müzesi yanında Osmaniye Muharip Gaziler Derneği ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Derneği için yapımı tamamlanan hizmet binaları 19 Eylül Gazileri Anma Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Osmaniye Cebel Kent Konutları satışa çıkıyor!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesinin 2.etap kapsamında yapılan konutlar satışa çıkıyor. TOKİ Cebel Kent Konutları ismini verdiği 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Osmaniye'de eski cezaevi kent müzesine dönüştürülüyor!

Kadirli ilçesinin Cengiz Topel Mahallesi'nde bulunan ve 60 yıl cezaevi olarak hizmet veren tarihi bina, kent müzesine dönüştürülüyor. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Hibe Destekli Turizm Projesi kapsamında yapılan kent müzesinde sona yaklaşıldı...

Osmaniye Kadirli'deki 60 yıllık cezaevi kent müzesi olacak!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 4 yıl önce kapatılan cezaevi, restorasyon çalışması sonrası turizme açılacak. Kent müzesine dönüştürülecek cezaevi binası, yörenin kültürel ve tarihi zenginliklerini yansıtacak eserlere ev sahipliği yapacak..

Yalova Tabiat Kent'te 70 bin TL'ye!

Tabiat Kent, Timaş İnşaat tarafından Yalova´da inşa edildi...

Kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla sürüyor!

Trabzon, Rize ve Bayburt´ta kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor

Akasya Acıbadem Kent etabında metrekaresi 6 bin TL!

Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent etabında metrekare satış fiyatlarının 6 bin TL ile 7 bin TL arasında olması planlanıyor

Yalova Tabiat Kent´te 90 bin TL´ye!

Tabiat Kent, 140 metrekare ve 90 metrekare konutlardan meydana geliyor

Meritlife Kent'te 260 bin TL'ye 3+1!

1032 konutluk Meritlife Kent'te 50 adet konutun satışı devam ediyor...

Yalova Tabiat Kent'te 65 bin dolara!

Tabiat Kent’te 13 konutun satışı tamamlandı...

osmaniye Cebel Kent konutları Haberi

osmaniye Cebel Kent konutları

Osmaniye Belediye Başkan Kadir Kara, Yaveriye TOKİ bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttükleri çalışma kapsamında tamamlanan 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu. 


Başkan Kadir Kara, başvuruların 24 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söylediği açıklamasında şu bilgileri aktardı: "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alanda ikinci toplu konut projemizi tamamladık. Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap 256 adet konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında 106 ve 123 metre karelik 2+1 G tipi 84 adet konut ile 3+1 G tipi 172 adet konut olmak üzere toplam 256 adet konut TOKİ tarafından satışa sunuluyor. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Halk Bankasının tüm şubeleri tarafından 24 Nisan - 13 Mayıs...