25 / 04 / 2024

Osmaniye toki konutları

Osmaniye toki konutları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesinin 2.etap kapsamında yapılan konutlar satışa çıkıyor. TOKİ Cebel Kent Konutları ismini verdiği 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

Yaveriye TOKİ konutları tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin, Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesindeki toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

Sultanhanı TOKİ Konutları için talepler 24 Haziran'da!

Sultanhanı'na Toki tarafından yapılacak olan 1.Etap Toki Konutları için talepler 24 Haziran 2015 Çarşamba günü başlıyor. Talepler 24 Haziran günü Sultanhanı Ziraat Bankası şubesinden yapılacak.

Osmaniye toki konutları Haberi

Osmaniye toki konutları

Osmaniye Belediye Başkan Kadir Kara, Yaveriye TOKİ bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttükleri çalışma kapsamında tamamlanan 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu. 


Başkan Kadir Kara, başvuruların 24 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söylediği açıklamasında şu bilgileri aktardı: "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alanda ikinci toplu konut projemizi tamamladık. Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap 256 adet konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında 106 ve 123 metre karelik 2+1 G tipi 84 adet konut ile 3+1 G tipi 172 adet konut olmak üzere toplam 256 adet konut TOKİ tarafından satışa sunuluyor. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Halk Bankasının tüm şubeleri tarafından 24 Nisan - 13 Mayıs...