03 / 05 / 2024

osmaniye valisi mehmet oduncu

osmaniye valisi mehmet oduncu

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu kimdir? Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Oduncu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Oduncu..

Osmaniye Kadirli OSB genişliyor!

Kadirli OSB Müdürü Ali Karadana, 2005 yılında kurulan Kadirli OSB’de şu anda 38 parsel bulunduğunu ifade ederek, şu anda üretimde 24, inşaat aşamasında 3, proje aşamasında 7 firmanın bulunduğunu ve 2 boş parselin olduğunu söyledi...

Osmaniye'ye okullar kampüsü yapılacak!

Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Osmaniye’ye yapılması planlanan okullar kampüsü için yer incelemelerinde bulundu. Vali Oduncu, Okullar Kampüsü’nün öğrencilerin başarısında önemli bir etken olacağını düşündüklerini ifade etti...

Osmaniye'ye sanayi sitesi yapılıyor!

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Toprakkale Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu. Sitede 242 adet işyerinin yanı sıra cami, otel, TIR garajı, idari bina ve çıraklık eğitim merkezinin yer alacağı bildirildi...

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Emin Bilmez depremden etkilenen mahalleleri inceledi!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Saray'da depremden etkilenen mahallelerde incelemeler yaptı.

Van Valisi'nden deprem açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hasarlanan İran sınırındaki mahallelerde inceleme yaptı...

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

osmaniye valisi mehmet oduncu Haberi

osmaniye valisi mehmet oduncu

Mehmet Oduncu kimdir?

Mehmet Oduncu, 1962 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 


Daha sonra sırasıyla Balıkesir-Balya, Kastamonu- Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya-Emet ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 1997 yılında atanmış olduğu Sivas Vali yardımcılığı görevinde beş yıl bulundu. 


2002 yılında İçişleri   Bakanlığında Hukuk Müşavirliği, 2006 yılında İçişleri Bakanlığında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. 


2009 yılında atandığı Pendik kaymakamlığı görevinin ardından 2010 yılında Ankara Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini tamamladı. Görevde bulunduğu makamlarda başarılı çalışmalarından dolayı birçok kez Takdirname ile ödüllendirildi.  


Bakanlar Kurulunun 02 Ağustos 2013 tarih ve 2013/5197 sayılı...