18 / 04 / 2024

osmaniye yeşilyurt kentsel dönüşüm

osmaniye yeşilyurt kentsel dönüşüm

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesinin 2.etap kapsamında yapılan konutlar satışa çıkıyor. TOKİ Cebel Kent Konutları ismini verdiği 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 kentsel dönüşüm konutu!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı bölgesindeki kentsel dönüşüm tamam!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mustafa Sungur, "Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesi meydana geldikten sonra, 33 gün sonra yapım ihalemizi gerçekleştirdik. Martta inşaatına başladığımız projeyi 8,5 ay sonra tamamlayarak ay sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim etmiş olacağız" dedi...

Kartal'daki Yeşilyurt Apartmanı'nın hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın çevresinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında başlatılan yenileme çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm talebi!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde bulunan Yeşiltepe Yeşilkaynak ve Fatih Mahalle sakinleri uzun zamandır kentsel dönüşümün başlamasını bekliyor.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2.Etap'ta yer alan 1 adet konut satışa çıkıyor. Projede yer alan konutun fiyatı 127 bin 620 TL olarak belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları!

TOKİ'nin Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'taki 1 adet konut satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut satışa sunuluyor.

osmaniye yeşilyurt kentsel dönüşüm Haberi

osmaniye yeşilyurt kentsel dönüşüm

Osmaniye Belediye Başkan Kadir Kara, Yaveriye TOKİ bölgesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile birlikte yürüttükleri çalışma kapsamında tamamlanan 256 konutun satışı için başvuruların 24 Nisan'da başlayacağını duyurdu. 


Başkan Kadir Kara, başvuruların 24 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını söylediği açıklamasında şu bilgileri aktardı: "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alanda ikinci toplu konut projemizi tamamladık. Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap 256 adet konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında 106 ve 123 metre karelik 2+1 G tipi 84 adet konut ile 3+1 G tipi 172 adet konut olmak üzere toplam 256 adet konut TOKİ tarafından satışa sunuluyor. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Halk Bankasının tüm şubeleri tarafından 24 Nisan - 13 Mayıs...