19 / 04 / 2024

otel 16

otel 16

Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak...

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Hakan Meriçliler Çeşme'de tarihi otel aldı!

Hakan Meriçliler, Çeşme'de tarihi bir otel satın alarak, işletmecilik yapmaya başladı. Meriçliler, ''Otel kısmetse 16 Temmuz’da açılıyor. Hepinizi otelime bekliyorum” dedi.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Çanakkale Kepez'de otel yapım ve kiralama ihalesi 16 Mayıs'ta!

Çanakkale Kepez Belediyesi, otel yapılarak işletilmek üzere 29 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Martı GYO'ya 16.2 milyon TL'lik borç ödendi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na alacaklı olduğu Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından 16 milyon 253 bin 476 TL'lik borç verilen sürede ödendi.

Mardin'de 16 otel kapandı!

Mardin Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Güngör, kentte 2014'teki 6-7 Ekim olaylarından bugüne kadar 16 otelin kapandığını belirterek, 600 kişinin işsiz kaldığını söyledi.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

DGD, Novoteli'ne 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Mühendislik şirketi DGD, Ankara'da tamamladığı 3 yıldızlı Ibis Otel'in ardından, İstanbul'da dünyanın ilk 5 yıldızlı Novoteli'ni inşa etti. Karaköy'deki Novotel İstanbul Bosphorus için şirket, 16.5 milyon euroluk yatırım yaptı.

Altunizade’de 16 yıldır yapılması istenilen otele ret!

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

Aksa Jeneratör Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da 13-16 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı 408 yerli ve yabancı katılımcı firmaya ev sahipliği yaparak, 27’nci kez Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyoneli bir araya getirdi.

İbis Otel Moskova'da hizmete başladı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

otel 16 Haberi

otel 16


Cevahir Ailesi son yıllarda turizm yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Ailenin kamuoyunda en çok tanınan ismi İbrahim Cevahir bazı işlerinde kardeşleri Mehmet ve Reşat Cevahir ile ortak. Ancak son yıllarda kardeşlerin bağımsız yatırım yaptıkları da dikkatimizi çekiyor. 


Örneğin, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı kongre oteli olan Grand Cevahir ve Maltepe'deki Cevahir Otel İstanbul Asia'ya tüm kardeşler ortak. 


Ancak Mehmet Cevahir ve ailesi otel yatırımlarını "Cevahir Biz" adıyla açıyor. Tüm işlerini "Cevahir Biz Grubu" çatısı altında toplayan Mehmet Cevahir, Sultanahmet'teki butik otelinin ardından ikinci otelini Cevahir Biz Gayrettepe adıyla geçen ay açtı. Aslında otelin 2012 yılında açılması planlanıyordu ama hazırlıklar bu yıl tamamlanabildi. Otel 16 Eylül itibariyle hizmet vermeye başladı. 


Pirelli'nin eski ofis binasının yerinde yapılan otel, eski yapıları andıran zarif dış mimarisiyle dikkatimizi çekti. 3...