29 / 03 / 2024

otel Adam&Eve

otel Adam&Eve

Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ödül alarak “Turizm Oskarları”nı topladı...

34 bin Euro verip Porsche otomobil aldı, eve gittiğinde fark ettiği detay yüzünden dehşete düştü

İngiltere'de yaşayan Martin Connelly isimli şahıs, 34 bin Euro karşılığında ikinci el Porsche aldı. Ancak eve gittiğinde otomobilinin bir kapısının altında komple pas bulan adam, hayatının şokunu yaşadı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 

Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor!

Antalya’da, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan ve şu anda tadilat nedeniyle kapalı tutulan Mardan Palace Otel açılışa hazırlanıyor. 

Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı!

Türk iş adamı Abu Bakr'ın satın aldığı Ajwa Hotel Sultanahmet Otel hizmete açıldı. Otel beş yıldızlı otellerin en iyisi olmayı hedefliyor.

Turan Bulak Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapacak!

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

otel Adam&Eve Haberi

otel Adam&Eve

WTA (World Travel Awards) Ödülleri 2012’de Adam&Eve, Avrupa’nın “En İyi Tasarım Oteli”, Türkiye’nin “En İyi Tasarım Oteli”,  Avrupa’nın “En İyi Çift Oteli” ve “Türkiye’nin En iyi Oteli” seçildi. Ayrıca Kayı Group bünyesinde hizmet veren Sky Airlines “Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu”, “GTI Travel ise “Avrupa’nın En İyi Tur Operatörü” ödüllerine layık bulundu. Böylece Kayı Group, Portekiz’de düzenlenen WTA Gala Gecesi’nde altı ayrı ödül birden kazanmış oldu.

Turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) ödülleri, 6 Ekim 2012 tarihinde Portekiz’de Conrad Algarve’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kayı Group, Adam&Eve Hotels, GTI Travel ve Sky Airlines ile WTA 2012’de 6 ayrı ödül birden kazandı.

Her yıl dünya genelinde büyük bir heyecanla beklenen ve turizm sektörünün lider markalarını belirleyen WTA (World Travel...