04 / 05 / 2024

oteller hastaneye dönüşürmü

oteller hastaneye dönüşürmü

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Murat Kurum: 2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şimdi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "2 milyon 200 bin konutu dönüştürmüşüz, şidmi sıra İstanbul'daki 650 bin konutta" dedi. İşte Kurum'un o açıklamaları...

Düğün yapıp ve yatırım yapacaklar dikkat! Altın hızlı düştü yeniden yükseleceği tarih gelmeden...

Bahar ayları düğün sezonu hızlandı. Oğlunu kızını evlendirecekler ve yatıırm yapmayı düşünenlerin merakla beklediği altında büyük düşüş haberi geldi. İşte çeyrek ve gram altında oluşan son fiyatlar...

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Ofisler ve oteller konuta dönüşebilmeli!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada ofis ve otel binalarının konuta dönüşümünün gerekli olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörü Kovid-19'la nasıl dönüştü?

Açılış yapamayan oteller, atıl kalan ofisler, yaşam mücadelesi veren AVM’ler, önemi artan lojistik veri merkezleri ile gayrimenkul ve perakende sektörü Kovid-19 salgını sonrasında hızlanan trendler ile topyekün bir dönüşüme girdi.

Bekir Pakdemirli'den kentsel dönüşüm açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hasar görmüş binaların dönüşümü konusunda İzmir'e örnek olabilecek kentsel dönüşüm projesinin başlatılması konusunda 3 bin dönümlük araziyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına tahsis ettik." dedi.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Brezilya’daki ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika’da koronavirüsün en çok etkilediği Brezilya’da bulunan ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü. Ülkede durumu ağırlaşan COVID-19 vakaları burada tedavi edilecek.

Maracana Stadı, Kovid-19 nedeniyle hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika'da yeni tip koronavirüsten en çok etkilenen ülke olan Brezilya'daki ünlü Maracana Stadı hastaneye dönüştürüldü.

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Borussia Dortmund'un stadı hastaneye dönüşüyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının tedavi merkezine dönüştürüldüğünü açıkladı.

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

oteller hastaneye dönüşürmü Haberi

oteller hastaneye dönüşürmü

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn'ün yeni Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler ile İstanbul turizmini, konaklama sektöründeki büyümeyi ve oteldeki projelerini konuştuk. Amplio Yatırım'ın bünyesinde yer alan otelin 220 oda kapasiteli olduğunu ve odaların yarısının Haliç manzarasına sahip olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "1 Ocak 2015 itibariyle görevime başladım; yeni firmam Amplio ve Hilton management ile tanıştım. Haliç'e uluslararası zincir olan Mövenpick'in gelmesi; yine marka otel Lazzoni'nin bölgede yer alması ve dünyadaki kongre ve sempozyumların odağı haline gelen Haliç Kongre Merkezi'nin burada bulunması bizim otelimizin ne kadar doğru yerde olduğunu gösteriyor. Yatırımcımız Alaeddin Babaoğlu'nun yaptığı fizibilite çalışmaları ve bölgenin tarihsel değeri ile Haliç'te bir otel fikrinin önemi ortaya çıktı. Otelimizin İstanbul'a ciddi...