24 / 04 / 2024

otis asansörleri

otis asansörleri

Yeni nesil asansörler, daha verimli, emniyetli ve akıllı sistemleriyle kullanıcıya güven veriyor. Günümüzün vazgeçilmez ulaşım araçlarının başında gelen asansörlerin ileri teknolojiyle üretilmesi veya modernize edilmesi, asansör korkusunu önemli ölçüde azaltıyor.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Otis asansörleri yüzde 27 daha az enerji tüketiyor!

Otis Türkiye, binalardaki ulaşımı hızlandıran yenilikçi çözümlere imza atmaya devam ediyor. Ekstra bekleme sürelerini minimuma indiren compas sistemi, yaklaşık yüzde 27 daha az enerji tüketilmesini sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.

Otis ile elektrik kesildiğinde dahi asansörünüzü kullanabileceksiniz!

Enerji tasarrufu konusunda bir ilke daha imza atan dünyanın lider asansör markası Otis, yenilikçi ürünü ‘Gen2 Switch’ ile sektörde yepyeni ve yemyeşil bir dönem başlatıyor.

Dünyanın en emniyetli asansör markası Otis’ten çalışanlara da tam güvenlik!

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Yeni ürünler ve daha emniyetli teknolojiler geliştiren Otis Türkiye olarak, tüm çalışanlarımızın, görevini her seferinde en güvenli şekilde yapması için eğitime çok önem veriyoruz” dedi...

Otis’ten, güvenli asansör kullanımı için 12 öneri!

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.

MVK Yapı, Otis ile anlaşma imzaladı!

Ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesini hayata geçiren MVK Yapı, dünyanın güçlü asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol imalat firması Otis ile anlaşma imzaladı

MVK Yapı Otis Asansörleri'ni seçti!

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesi, dünyanın en iyi markalarını bir araya getirerek hayatı kolaylaştırırken, huzur ve konfor dolu yaşam alanları sunuyor.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Deprem yönetmeliğine uygun binalardaki asansörler daha güvenli!

Asansör sektörünün öncü firması Otis Türkiye, deprem kuşağında yer alan Türkiye’da daha güvenli asansörlere sahip olunması için binaların deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

otis asansörleri Haberi

otis asansörleri

Yeni nesil asansörler, daha verimli, emniyetli ve akıllı sistemleriyle kullanıcıya güven veriyor. 


Günümüzün vazgeçilmez ulaşım araçlarının başında gelen asansörlerin ileri teknolojiyle üretilmesi veya modernize edilmesi, asansör korkusunu önemli ölçüde azaltıyor. Asansör korkusu olanların, asansöre binmekten kaçındığını belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Oysa standartlara uygun üretilen ve düzenli bakımı yapılan asansörler, dünyanın en güvenli ulaşım aracıdır. İleri teknolojiyle üretilen yeni nesil asansörlerin, asansör korkusuna son vereceğine inanıyoruz” dedi. 


“Önce emniyet” ilkesinin bir kurum politikası olarak benimsendiği Otis’te, her tesisat, montaj ve servis hizmetinin uluslararası prosedürlere uygun yapıldığını vurgulayan Özgür Aren, “Emniyet ve güvenilirlik, Elisha Graves Otis’in dünyanın ilk emniyetli asansörünü icat ettiği günden beri Otis’in en çok önem verdiği konudur. Otis ürünleri, dünyanın her yerindeki test merkezlerimizde, olabilecek en katı...