26 / 04 / 2024

Otopark imkanı yoksa iki katı ücret alınacak

Otopark imkanı yoksa iki katı ücret alınacak

Küçük parsellerde otopark yapılamaması durumunda iki kat otopark ücreti alınmasına ilişkin karar Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Otopark yoksa bina ruhsatı da yok!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Otopark yapmadan bina ruhsatı verilmeyecek. Mutlaka otopark yapacak. Her otopark yerine bir tapu vereceğiz" dedi.

Daire başına 1 otopark zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni otopark yönetmeliği hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Özhaseki, "Daire başı 1 tane otopark göstereceksiniz. 12 tane daireye 12 otopark yeri. Yoksa yapamazsınız." dedi. 

Otopark imkanı yoksa iki katı ücret alınacak!

Küçük parsellerde otopark yapılamaması durumunda iki kat otopark ücreti alınmasına ilişkin karar Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

İstanbul'da tapulu otopark dönemi başlayacak!

Her mahalleye katlı otopark yapılacak. Her araç için bir 'otopark tapusu' olacak. Bu tapudan alanlar aracı varsa kullanacak, yoksa işletebilecek. 1 araçlık tapu, 15 bin liradan satılacak.

İstanbul'da her mahalleye otopark yapılacak!

İstanbul’da her mahallede boş bir arsa veya bina alınacak ve katlı otopark yapılacak. Her araç için "otopark tapusu" olacak. Bu tapuyu maliyetine alacak olanlar aracı varsa kullanacak, yoksa işletebilecek. Otoparklardaki her araç yeri 15 bin liraya satıla

Otopark tapusu 15 bin TL olacak!

Her mahallede boş bir arsa veya bina alınacak ve katlı otopark yapılacak. Her araç için "otopark tapusu" olacak. Bu tapuyu maliyetine alacak olanlar aracı varsa kullanacak, yoksa işletebilecek.

Kadıköy Mahallesi'ne kapalı pazar ve otopark!

Otopark ve pazar binasının eski Cumartesi Pazarı'nın kaldırıldığı alanda yapıldığını dile getiren Büyükakın, "Proje ile hem kentteki otopark sıkıntısı giderilecek, hem vatandaşlara kapalı alanda pazar alışverişi yapma imkanı sunulacak" dedi...

Kayacity 'de 120 ay vade imkanı! 320 bin liraya 3+1!

Kayacity 'den 120 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede açık-kapalı yüzme havuzları, sauna, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, pilates stüdyosu, Türk hamamı, fitness salonu mevcut.

TOKİ Bursa Osmangazi Doğanbey'de otopark inşaatı ihalesi yarın!

TOKİ Bursa Osmangazi Doğanbey kentsel dönüşüm alanında olan otopark inşaat işinin ihalesi yarın 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Bursa Osmangazi'de otopark inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

TOKİ Bursa Osmangazi Doğanbey kentsel dönüşüm alanında yer alan otopark inşaatı işinin ihalesi 1 Ekim 2012 Pazartesi günü yapılacak...

Otopark ücreti alan AVM'ler mercek altında!

Belediye kararına göre, 3 saate kadar bedava olmasına rağmen müşteriden otopark ücreti alan alışveriş merkezlerine yönelik operasyon başlatıldı. Mali Polis'in geriye dönük incelemeleri sürerken AVM'lerin çoğu otopark ücreti uygulamasını kaldırdı

İzmir'de 4 milyon 425 bin TL'ye otopark alanı satılyıor!

İzmir Konak'ta 2777 ada, 1 parselde kayıtlı otopark alanı 425 bin TL'ye satışa çıkıyor...

Yatağan'da 5.4 milyon TL'ye otopark, iş merkezi inşaatı ihalesi!

Muğla Yatağan'da bin 584 metrekare arsada kat karşılığı otopark ve iş merkezi inşaatının yapılması işi 10 Eylül 2012 günü kapalı teklif usulü ihale edilecek

Otopark imkanı yoksa iki katı ücret alınacak Haberi

Otopark imkanı yoksa iki katı ücret alınacak

Küçük parsellerde otopark yapılamaması durumunda iki kat otopark ücreti alınmasına ilişkin karar Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Isparta Belediyesi Otopark Yönetmeliği kapsamında küçük parsellerde yapılacak binalarda otopark yapılamaması durumunda alınacak tedbirler İmar Komisyonu tarafından belirlendi. Komisyon, standartlara uygun araçların rahatça park yapılabilmesi için bina arka ve yan bahçesinde en az 3 metre ilave yapılmasının esas olduğuna dikkat çekti. Bunun sağlanabilmesi içinde en küçük parsel büyüklüğünün 600 metrekare olması gerektiği ifade edildi. Buna göre 600 metrekare altında bulunan parsellerde otopark yapılamaması durumunda alınacak otopark ücreti iki kat olarak uygulanacak. Ayrıca otopark yapılamayacak parsellere imar çapı verilirken bu durum belirtilecek. Bu parsellerden alınacak otopark ücretleri Belediye'nin yapacağı genel otopark inşalarında kullanılacak. 


Isparta...