27 / 04 / 2024

Otoyol A.Ş. işletmeleri

Otoyol A.Ş. işletmeleri

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akya Gayrimenkul Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Aşçı tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Otoyol A.Ş. işletmeleri için kira ödemiyor iddiası!

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği iddia edildi. 

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Otoyol A.Ş. işletmeleri Haberi

Otoyol A.Ş. işletmeleri

Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nu işleten ve devletten “Geçiş garantisi” alan Otoyol A.Ş.'nin kira ödemediği ileri sürüldü. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Nurol İnşaat, Özaltın Holding, Astaldı, Makyol, Yüksel İnşaat ve Gökçay İnşaat tarafından işletilen Otoyol A.Ş.’nin, otoyolun başladığı Gebze’den İzmir’e kadar olan otoyol güzergahında kalan 25 benzin istasyon, 33 restoran ve 33 alışveriş merkezi için hazineye kira ödemediği iddia edildi. 

CHP Zonguldak Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu üzerindeki faaliyette bulunan işletmelerin, hangi şirketler tarafından ne şekilde çalıştırıldığına ilişkin, cevaplanması istemiyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) İletişim Başkanlığı’na yazılı başvuru yaptı.

CİMER tarafından Yavuzyılmaz’a verilen cevaplarda, projenin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında ihale edilmediği belirtilerek, bu projenin, 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret...