23 / 04 / 2024

otuzbeşinci sokak teslim

otuzbeşinci sokak teslim

Türkiye’nin en büyük, İzmir’in ilk yeşil çelikkonut projesi 35. Sokak’ta birinci etap konutları sahiplerine teslim ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. Etap Konutları ay sonunda teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir süredir gündemi meşgul eden 2.’inci etap TOKİ konutlarının ay sonunda teslim edileceği belirtildi.

TOKİ GGC Konutları Ağustos 2017'de teslim!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) Aksay İnşaat tarafından Beykent'te yapımı sürdürülen Toplu Konut Projesi'ni inceledi. Konutlar, 2017 yılının 8'inci ayında üyelere teslim edilecek.

11'inci Mahalle Ekim 2018'de teslim!

Gül İnşaat, halen 10 mahallenin bulunduğu Beylikdüzü'nde "11'inci Mahalle" adında yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 29 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje 600 daire, 9 ofis, market ve 28 dükkândan oluşacak.

Beylikdüzü 11'inci Mahalle teslim tarihi!

Beylikdüzü 11'inci Mahalle teslim tarihi Ekim 2018 olarak belirlendi. Beylikdüzü 11. Mahalle Evleri projesi 600 adet konut, 9 adet ofis, 28 dükkan ve 1 marketten oluşuyor.

Kağıthane'ye 261. park!

Kağıthane Belediyesi 261’inci Sokak Parkını Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hizmete sundu. Parkın açılışında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, çocuklarla birlikte oyun gruplarını gezdi ve döner salıncağa bindi.

Ankara Aktaş TOKİ Konutları ne zaman teslim?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi’nde 1‘inci ve 2’nci etabın ardından 3’üncü etabın da çok yakında hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

Sivas Gemerek'te TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Sivas Gemerek'te, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 110 konut sahiplerine teslim edildi. TOKİ 2'inci etap konutları belediye hizmet binası toplantı salonunda çekilen kura sonucunda sahiplerini buldu.

Sivas'ta temel kazısında kalıntılar bulundu!

Sivas ' ta Kızılırmak Mahallesi 12'inci Sokak ' taki Zorlu Ateşe ait arazide temel kazısı yapılırken, Selçuklu dönemine ait olduğu tahmin edilen çeşitli kalıntılar bulundu...

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu'nun İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek.

İzmit Kent 5. Etap haziranda teslim edilecek!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin yan kuruluşu olan Kent Konut'un kentsel dönüşüm amaçlı yaptığı İzmit Kent 5'inci Etap konutlarını tamamının kaba inşaatı bitti. İzmit Kent 5. Etap haziranda teslim...

otuzbeşinci sokak teslim Haberi

otuzbeşinci sokak teslim

Akşan Yapı’nın İzmir’de hayata geçirdiği ve birçok ‘ilk’e ev sahipliğiyapan 35. Sokak’ta baharla birlikte yaşam başladı. Konutlara yerleşen evsahipleri, çelik sağlamlığındaki bahçeli evlerinde baharın ve yazın tadınıdoyasıya çıkaracak.  


Anahtar teslimlerinin başlaması ile ilgili olarak Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek şunları söyledi:“35. Sokak projemiz başarısıyla bugüne kadar bize birçok gurur yaşattı. Projemiz2 yıl gibi kısa bir sürede yatırımcısına %37 oranında değer kazandırdı. Yineyakın dönemde Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ yarışmasında ‘MarkalıKonut’ ödülünün sahibi oldu. Bu bahar ise konutlarımızı ev sahiplerimize teslimetmeye başladık. Tüm ev sahiplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” 


35. Sokak’ta bahçeli ev sahibi olmak isteyenlere yönelik projenin ikincietabında geçerli olan %1 peşinat ve %1 KDV avantajı sunan bahar kampanyası ise devamediyor. Kampanyası kapsamında %1 peşinat sonrası ara ödemeler...