25 / 04 / 2024

ovit

ovit

Rize’nin yüksek kesimlerinde iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle Ovit’te kar kalınlığı yarım metreyi buldu. Karayolları ekipleri iş makineleriyle yolu trafiğe açık tutmaya çalışıyor.

Ovit Tüneli'nin 2 bin 100 metresi tamamlandı!

Tamamlandığı zaman Türkiye'nin en uzun tüneli olma özelliği taşıyacak Ovit Tüneli'nin 2 bin 100 metrelik kısmı tamamlandı...

Recep Tayyip Erdoğan Ovit Tüneli'nin temelini törenle attı!

Başbakan Erdoğan, birçok bölgeyi birbirine bağlayacak kritik bir noktada yer alan Ovit Tüneli'nin temelini attı

Binali Yıldırım : Karadeniz ve Akdeniz'i birbine bağlayacağız!

Bakan Yıldırım, İkizdere'nin Sivrikaya Köyü'nde, İkizdere-İspir yolu Ovit Tüneli ve bağlantı yollarının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Ovit Dağı'nda büyük bir bayram olduğunu belirterek, ''Artık hasret bitiyor. Dağlar deliniyor. Ferhat ile Şirin

Ovit Tüneli'nin temeli atıldı!

Başbakan Erdoğan: ''Ovit Tüneli, Rize'yi ve bütün Karadeniz'i, Kuzey Kafkasya'yı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu oradan Orta Asya ve İran'a bağlayacak önemli bir ulaşım güzergahının en kritik geçişini oluşturuyor''

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Dede ve Mesut Yılmaz Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ovit Tüneli bitti, Rize-Artvin Havalimanı bitmek üzere!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları" vergi ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, projeler ve vergi indirimiyle ilgili konuştu.

Ovit Tüneli’yle 138 yıllık hayal gerçek oldu!

Ovit Tüneli’nin hizmete açılmasıyla 138 yıllık hayal gerçek oldu... 14 kilometrelik yolu, 11 dakikada alan vatandaşlar, “Biz hizmet edenlerle beraber yürürüz, yıkmak isteyenlerle değil” diye konuştu.

Ovit Tüneli açıldı!

14,3 kilometre ile Türkiye'nin en uzun, dünyanın 2'nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli ulaşıma açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Ovit Tüneli bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 138 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nin açılışını bugün gerçekleştiriyor.

Ovit Tüneli yarın resmen açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 138 yıllık hayali olan Ovit Tüneli'nin açılışını yarın yapacak. 

Ovit Tüneli yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın 2012'de başbakanlığı döneminde temelini attığı Rize'nin 138 yıllık rüyası olan Ovit Tüneli’nin resmi açılışını gerçekleştirecek.

Ovit Tüneli 13 Haziran'da açılıyor!

Ovit Tüneli'nin 13 Haziran'da  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacağı duyuruldu... Açılış haberini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı paylaştı.

Haziran ayında çılgın projeler yolda!

Haziran ayı içerisinde, Ovit Tüneli ve Sabuncubeli Tüneli gibi önemli projelerin açılışı yapılacak, Yozgat Havalimanı’nın temeli atılacak.

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Başbakan Yıldırım: Ülkemizle gurur duyalım!

Başbakan Yıldırım, "20 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin altında kalan bir Türkiye'den bugün Ovit, Zigana Tüneli'ni, Marmaray'ı, Avrasya'yı yapan, dünyanın en büyük havalimanını yapan bir ülke haline geldik. Ülkemizle gurur duyalım." dedi.

Ovit Tüneli'nin yüzde 97'si tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid döneminde başlanan ve 2018'in "en uzun" çılgın projesi olan Ovit Tüneli’nin yüzde 97’si tamamlandı.

ovit Haberi

ovit

Karayolları ekipleri, Ovit Tüneli şantiye sahası İkizdere-Sivrikaya arasında iş makineleri yardımıyla yolu araç trafiğine açık tutmaya çalışıyor.


Yetkililer, Rize ve Erzurum’dan yola çıkacak sürücüleri, Ovit Dağı güzergahını kullanmamaları konusunda uyarırken, yolda ışıklı uyarıcı levhalar bulunuyor. Öte yandan, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası’nda da kar yağışı aralıklarla etkisini...