27 / 04 / 2024

Öz -Eser - Ercihan İnşaat

Öz -Eser - Ercihan İnşaat

Öz-Eser-Ercihan İnşaat, şantiye şefi, vardiya mühendisi, muhasebe müdürü alacak.

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Filtre yıkamaya ve değiştirmeye son veren Dyson Animal Pro 2, yüksek emiş gücüyle geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanlarına belge zorunluluğu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 26 mesleğe daha belge zorunluluğu getirilildiğini duyurdu. Bahsi geçen meslekler arasında Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon elemanları, Liman Forklift Operatörü, gibi meslek grupları yer alıyor...

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler bebek odası hazırladı!

Haziran ayında dünya evine giren Berfu Yıldız ile Eser Yenenler'in bir oğlu olacak. Çocukları olacağı için kirası 15 bin TL olan bir eve taşınan Yenenler çifti, bebek odasını hazırladı.

Eser Yenenler yeni ev arıyor!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler Levent'te oturduğu villasında verdiği partilerle gündeme gelirdi. Eşi Berfu Yıldız bu lüks evde oturmak istemedi. Yenenler şimdi Göktürk ve Kemerburgaz'da villa arıyor.

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Lily Allen, vergi borçları yüzünden evini satıyor!

Ünlü İngiliz şarkıcı Lily Allen, vergi borçları yüzünden malikanesini satışa çıkardı. İngiltere, Gloucestershire'da bulunan muhteşem malikane ikinci dereceden tarihi eser sayılıyor ve 400 yıllık bir geçmişe sahip.

Denizli'de 12 yılda 3663 eser gün yüzüne çıkartıldı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti, hızla gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

İşte Gürgen Öz'ün Nişantaş'ındaki evi!

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

İzmir Arkeoloji Müzesi'ne 300 eser kazandırıldı!

Yeşilova Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Zafer Derin: 10 yılda ortaya koyduğumuz bulgularla kentin tarihini ortaya çıkardık. Bu yıl İzmir Arkeoloji Müzesi'ne teslim edeceğimiz eser sayımız 300'ü bulmaktadır." dedi.

Canikli: Ordu - Giresun Havalimanı eser gibi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ordu - Giresun Havalimanı’yla ilgili, “Bütün teknik imkânlara sahip, ışıklandırıldığı zaman seyretmeye doyamayacağımız bir eser olarak Türkiye’nin emrinde” dedi.

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Esra Erkut Demiröz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kadıköy, Ethem Efendi Caddesi, İlker Apartmanı'nda kuruldu.

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Öz -Eser - Ercihan İnşaat Haberi

Öz -Eser - Ercihan İnşaat
Öz-Eser-Ercihan İnşaat, Artvin'de regülatör ve HES inşaatı işine 50 ton ve üzeri tecrübeli Beko operatörü alacak. Ayrıca toprak işleri, beton ve tünel imalatı konusunda deneyimli şantiye şefi (inşaat mühendisi), vardiya mühendisi (inşaat ve jeoloji) ve muhasebe müdürü (Ankara) alacak. İlgilenenler başvurularını [email protected] adresine ya da 0 312 490 81 11 numaralı telefona veya 0 312 490 81 22 numaralı faksa...