19 / 04 / 2024

Özak GYO Aktay Turizm birleşmesi

Özak GYO Aktay Turizm birleşmesi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında Aktay Turizm ile birleşme durumunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim olarak yayınladı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO Beşiktaş arsa değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda esas sözleşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket esas sözleşmesini yayınladı.

Özak GYO bilgilendirme politikasını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kamu aydınlatma Platformu'nda bilgilendirme politikasıyla ilgili açıklama yaptı. Özak GYO, şirket bilgilendirme politikasını yayınladı.

Özak GYO 4,5 milyon euro kredi kullanacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 ay vadeli 4,5 milyon euroluk kredi kullandıklarını açıkladı. Özak GYO krediyi taksit ödemesinde kullanacaklarını belirtti.

Özak GYO şehir otelciliğinde büyüyecek!

İnşaat sektöründe geliştirdiği onlarca proje ile adından söz ettiren Özak GYO, otelcilik alanında da büyüme hedefliyor. Ela Quality Resort ile turizmde faaliyet gösteren Özak GYO şehir otelciliğine girerek bu alanda büyüme planlıyor.

Özak GYO'nun Beşiktaş projesine onay çıktı!

Beşiktaş Balmumcu’da, Özak GYO’nun 8 bin 349 metrekare alan üzerine projelendirdiği otel ve rezidansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nden onay çıktı.

Özak GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı.

Arstate Turizm, Özak GYO ile birleşiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Pazarlama Özak GYO ile birleşiyor.

Özak GYO 2015 kar payı dağıtımını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Özak GYO 2015 kar payı dağıtımını yayınladı.

Özak GYO genel kurul toplantısı sonucunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Özak GYO genel kurul toplantısı sonucunu yayınladı.

Özak GYO 2015 yılı özet finansal sonuçlarını yayınladı!

Özak GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren sunumu yayınladı. Sunum için www.ozakgyo.com adresli internet sitesini ziyaret edebilirsiniz

Özak GYO Aktay Turizm birleşmesi Haberi

Özak GYO Aktay Turizm birleşmesi

Özak GYO açıklaması;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.03.2015 tarih ve 2864 sayılı yazısı ile, Şirketimizin, TTK ve II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" (Birleşme Tebliği) hükümleri çerçevesinde sermayesinin %100'üne sahip olduğu Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. (Aktay Turizm) ile kolaylaştırılmış usulde birleşme hükümlerine göre devralmak suretiyle birleşme işlemine ve birleşme nedeniyle hazırlanan duyuru metnine onay verilmesine ilişkin talebimizin olumlu karşılanmasına karar verildiği bildirilmiştir.

Kurul tarafından onaylı Duyuru Metni ile birlikte Birleşme Tebliği'nin 8'inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan belgelerden Birleşme Sözleşmesi, birleşmeye esas 30.09.2014 tarihli finansal tablolar ve birleşme sonrası tahmini açılış bilançosu ekte sunulmuş olup, birleşmeye ilişkin tüm belgeler ayrıca Şirketimizin www.ozakgyo.com adresli ve Aktay Turizm'in www.aktay.com.tr adresli internet sitelerinde yer almaktadır. Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Dosya için