24 / 04 / 2024

Özak GYO toplantı

Özak GYO toplantı

Özak Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım ortaklığı genel kurul toplantısı yaptı. Özak GYO genel kurul toplantısı sosnucu haberimizde bulunuyor.

Özak GYO genel kurulu 15 Kasım'da toplanıyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul toplantısı 15 Kasım' da gerçekleştirilecek...

Özak GYO 20 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 520 Mayıs tarihinde Başakşehir 34Portall Plaza'da genel kurul toplantısı yapıyor...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Özak GYO'dan 604.7 milyon TL'lik net dönem karı!

Özak GYO'nun 8 Haziran 2021 tarihli Olağan Genel kurul toplantısı gerçekleşti. Genel kurul toplantısında alınan kararlar açıklandı. 

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

Özak GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Özak GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu, Görev Süresi ve Görev Taksimi" başlıklı 13.maddesi ve "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 15.maddesine ilişkin değişiklik, 18 Haziran 2020 tarih ve 10100 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı.

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti. 

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Özak GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Özak GYO, 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Sayın Prof. Saim Kılıç ve Oğuz Satıcı'nın "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmelerine karar verildi.

Özak GYO 2017 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun olağan genel kurul toplantısında PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2017 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.

Özak GYO'nun toplantı sonuçları tescil edildi!

Özak GYO'nun 25 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları 31 Mayıs 2017 tarihinde tescil edildi.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO genel kurul toplantısında bağımsız denetim hizmeti almak için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO toplantı Haberi

Özak GYO toplantı

Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Genel Kurul'a ilişkin Toplantı Tutanağı ve Hazır Bulunanlar Listesi ekte yer almaktadır.


Dosya için