19 / 04 / 2024

özcan ayhan kimdir

özcan ayhan kimdir

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Uzun vade ve karşılıksız çek mobilyacıyı üzdü!

Tedarikçilerin vadeleri kısması ve karşılıksız çeklerin artmasından son yıllarda yükselişte olan mobilya sektörü olumsuz etkilendi.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi! 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, mobilyadaki yüzde 10'luk KDV indiriminin yansımalarından mutluluk duyduklarını belirtti. Ayhan, "Geçen yılın iç pazar satışlarının yüzde 25 üzerine çıkarız" dedi...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

özcan ayhan kimdir Haberi

özcan ayhan kimdir

Bursa İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamına ziyarette bulundu.

Yıldırım Gazetesi'nde yer alan habere göre; önceki gün düzenlenen ziyaret hakkında bilgi veren Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Bilindiği gibi Mobilyacılar Odası olarak zaman zaman Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde mobilyacı esnaflarımız ve sanayimiz adına taleplerimiz olmakta ve bu taleplerimiz zaman içinde çözüme kavuşmaktadır. Bu günkü ziyaretimizde yine Başkanımızın yeni dönem çalışma programlarının hazırlanmasında Odamızdan esnaflarımız adına istenen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunmak istedik. Belediye Başkanımız düşüncelerimizi dikkatle dinledi ve gereken notları aldı. Esnaflarımız adına talepte bulunduğumuz projeler üzerinde Belediye Yetkili birimleri ile görüşerek çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti. Oda yönetimi olarak Başkanımızın tarafımıza göstermiş olduğu İlgi ve alaka...