26 / 04 / 2024

Özcan Dilekçi

Özcan Dilekçi

Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Dilekçi, Ogün Baş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Olayan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Olayan Group İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fırat Dilekçi tarafından kuruldu.

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Mirbend İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbend İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Çiçek tarafından kuruldu.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Manisa Köprübaşı'na yeni sosyal alan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yürütülecek çalışmalar kapsamında Köprübaşı’nda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı da yeniden düzenlenecek.

Bitlis Devlet Hastanesi’nde çevre düzenlenmesi başlatıldı!

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Erdal Dilekçi; çevre düzenlenmesi, otopark ve yeni kantin yapımıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi. Dilekçi, "Kış aylarında hastane bahçemiz çamur içerisinde kalıyordu.

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Niksar ve Çamiçi Yaylası'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Çamiçi Yaylası Göleti Projesinin" programa alındığını ve ihalesinin bu yıl içinde yapılacağının müjdesini vererek, Niksar ve Çamiçi Yaylası'nın içme suyu sorununun tamamen ortadan kalkacağını söyledi.

Kira gelir vergisi pişmanlık dilekçesi örneği!

Beyannameler 31 Mart'a kadar vergi dairesinden veya internet üzerinden verilebiliyor. Bu sürede beyanname veremeyenler pişmanlık dilekçesi verebiliyor. İşte kira gelir vergisi pişmanlık dilekçesi örneği...

Özcan Dilekçi Haberi

Özcan Dilekçi

Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Dilekçi, Ogün Baş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 10.10.2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi,  Kirazlı Caddesi, Kuloğlu Sokak, No:23 Kat:2...