25 / 04 / 2024

Özderici GYO Işık bağımsız denetim

Özderici GYO Işık bağımsız denetim

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Meral Özderici kimdir? Özderici GYO’da ne iş yapıyor?

Meral Özderici, Özderici GYO’nun kurucusu mu? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Meral Özderici’nin biyografisi...

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı'nın değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam

Emlak Konut GYO Maltepe Küçülyalı'da devam eden Nidapark projesiyle ilgili 2022 yılı değerleme raporunu KAP'a yolladı.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Özderici GYO 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Özderici GYO, 2021 yılında Nuvo Dragos projesinden 94 milyon 456 bin 543 TL'lik gayrimenkul satışı gerçekleştirdi. 

Özderici GYO Nuvo Dragos'taki 434 adet bağımsız bölümün kira geliri yüzde 95 sınırını aştı!

Özderici GYO Nuvo Dragos projesindeki 434 adet bağımsız bölümün yıllık toplam kira gelirinin yüzde 95 sınırının üstünde kaldığı görüldü. 

Özderici GYO 83.2 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi!

Özderici GYO'nun aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerinin toplu olarak bildirimi kapsamında; solo mali tablolarda satım işlemlerinin toplamı 83 milyon 271 bin 296 TL+KDV, kiralama işlemlerinin toplamı ise 13 milyon 259 bin 622 TL+KDV olarak gerçekleşti.

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

Özderici GYO paylarını geri alacak!

Özderici GYO şirketin çikarılmış sermayesinin yüzde 4'üne karşılık gelen 10,000,000 TL nominal (her biri 1 Türk Lirası nominal değerinde 10,000,000 adet) payın geri alımını yapacak. 

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Özderici GYO Işık bağımsız denetim Haberi

Özderici GYO Işık bağımsız denetim

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesi hakkında açıklama yaptı. 

Özderici GYO Yönetim Kurulu'nun 3 Mart 2021 tarihli toplantısında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verdi.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 03.03.2021 tarihli toplantısında;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel Kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Tasarruf...