25 / 04 / 2024

ÖzdilekPark İstanbul etkinlikleri

ÖzdilekPark İstanbul etkinlikleri

ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor...

SON DAKİKA: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cuma ve hafta sonu bazı saatlerde kapatılacak! 

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri için çalışmalar başladı. Bu kapsamda İstanbul'da da düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bazı saatlerde kapalı olacak. İşte köprünün kapalı olacağı saatler...

İBB'den metro seferlerinde değişiklik: Yenikapı etkinlikleri nedeniyle saatler uzatıldı!

Metro İstanbul, İstanbul metrosunu kullanan milyonlarca vatandaşı etkileyecek olan yeni sefer düzenlemesini duyurdu. Açıklamada, değiştirilen metro seferlerinin tarihleri de belirtildi. İşte, İstanbul metrosunun güncellenmiş tarifesi...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın açılıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

ÖzdilekPark İstanbul etkinlikleri Haberi

ÖzdilekPark İstanbul etkinlikleri

İstanbul’un merkezinde doyasıya alışveriş yapmak isteyenlerin yeni adresi, ÖzdilekPark AVM, 12 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Açılışına özel hazırladığı şovlarla, AVM ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan ÖzdilekPark İstanbul, 12, 13 ve 14 Eylül’de eğlenceli etkinliklerine herkesi bekliyor.


Özdilek Holding’in İstanbul’daki ilk yatırımı Özdilek Center karma projesinin parçası olan ÖzdilekPark İstanbul AVM, 12 Eylül Cuma günü açılışını gerçekleştirdi. Açılışa özel hazırlanan birbirinden renkli ve eğlenceli şovlarıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmak isteyen ÖzdilekPark AVM’nin çok renkli bir etkinlik takvimi var. 


Yeteneksizsiniz yarışmasının geçen sezon birincileri Kıvanç ve Burak’ın esrarengiz ilizyon şovlarından, latin dans gösterilerine, dünyaca ünlü rock’n roll grubu “Viva Rock’n Roll” dans topluluğundan, Pekin akrobasi grubuna kadar çeşitli gösterilerin gerçekleşeceği ÖzdilekPark İstanbul AVM’de bu haftasonu çok renkli geçecek. AVM’de bulunan markaların açılışa...