18 / 04 / 2024

Özel Bodrum Hastanesi satış

Özel Bodrum Hastanesi satış

Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. Vakıf, 5 yılda Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Bodrum Devlet Hastanesi'nin yapımı TBMM'de!

İnşaatı süren Bodrum Devlet Hastanesi'nin yapımı ve Bodrum ilçesinde yapılan Covid-19 testleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Bodrum'da 8 yıl önce büyük bir devlet hastanesi yapılması için ihale yapıldı. 2019'da hizmete alınması planlanan hastanenin 2017'de kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin yüzde 59'unun yapımı bittikten sonra inşaat durdu...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Bodrum Amerikan Hastanesi açıldı!

Bodrum'da Vehbi Koç Vakfı bünyesinde inşaatı ve tadilatı tamamlanan Bodrum Amerikan Hastanesi hizmete açıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Bodrum Devlet Hastanesi'nin inşaatının hızlandırılmasıyla ilgili dün Kaymakamlık’ta bir toplantı yapıldı. Yüklenici firmaya yapılandırma fırsatı verilebileceği, olmazsa yeni bir firma ile inşaatın kesintisiz şekilde devam edileceği ifade edildi.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Özel Sakarya Vatan Hastanesi 6.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Özel Sakarya Vatan Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Özel Sakarya Vatan Hastanesi için 6 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. Satışa konu gayrimenkul için birinci satış günü 28 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Vehbi Koç Vakfı Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı!

Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. Vakıf, 5 yılda Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Özel Bodrum Hastanesi satış Haberi

Özel Bodrum Hastanesi satış

Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. VKV Sağlık Kuruluşları CEO’su Erhan Bulutcu, Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını anlattı. İşte Hürriyet'ten Vahap Munyar'ın haberi...

İstanbul'daki Amerikan Hastanesi ile Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi, 2-3 yıl önce Koç Ailesi’nden mesaj aldı:

- Bodrum’a da bir Amerikan Hastanesi açmamız konusunda çok talep var. İncelemenizi yapın, açabilecek durumda mıyız bir bakalım.

VKV Sağlık Kuruluşları yönetimi, incelemesini yapıp, Koç Ailesi’ne görüşünü bildirdi:

- Bodrum’da sıfırdan bir hastane inşa etmek yerine, ilçede yer edinmiş mevcut bir hastaneyi satın almak daha doğru olacak.

Bu doğrultuda adım atıldı:

- 1997’den beri hizmete açık olan Özel Bodrum Hastanesi’ni satın aldık.

Bodruma gittik müze hastane sahibi olduk

Bayram tatili öncesi buluştuğum VKV...