23 / 04 / 2024

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi fiyat

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi fiyat

Toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Özgür Residence Gül İnşaat Projesi Mart ayı sonunda satışa çıkacak.

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi: Daha güçlüleri geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür, daha güçlü afetlerin kapıda olduğunu aktararak, deprem dirençli kentlerin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

İnşaat sektörü temsilcileri Güçlü Türkiye için evet kampanyasına katıldı!

İnşaat sektörünün dev isimleri ‘Güçlü Türkiye için evet’ kampanyasına katıldı. Patronlar, “Türkiye’nin yeni bir hikâyesi olacak. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkenin kalkınmasının önünü açacak. Bürokratik oligarşi kalkacak, iş dünyası da rahatlayacak” diyor.

Özgür Residence Sefaköy teslim tarihi!

Özgür Residence Sefaköy projesinde dairelerin satış fiyatları 311 bin 500 liradan başlıyor. Gül İnşaat projesi Özgür Residence Sefaköy'de Ulusoy Tır Garajı'nın yanında inşa ediliyor...

Özgür Residence fiyat listesi!

Özgür Residence fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının ortalarında teslim edilmesi planlanan projede 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi!

Toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Özgür Residence Gül İnşaat Projesi Mart ayı sonunda satışa çıkacak.

Özgür Residence Mart sonunda satışta!

Gül İnşaat'ın Sefaköy'de hayata geçirdiği Özgür Residence Mart ayı sonunda satışa çıkıyor. Projede 1 oda 1 salon, ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

MG Gülçiçek'ten Kocaeli'ye 65 milyon dolarlık yatırım!

Esans üreticisi MG Gülçiçek 65 milyon dolarlık yatırımıyla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini kurdu.

Luxera Residence Güneşli satılık!

Luxera Residence Güneşli satılık daire seçenekleri 2+1'den 3+1 dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Proje 2 bin 100 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi fiyat Haberi

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi fiyat

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan tipler mevcut. Proje Gül İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Ödemelere göre banka kredisi ile taksit imkanı sağlanan proje toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan meydana geliyor. Proje konuma göre Ulusoy Tır Garajı'nın yanında yükseliyor.


Özgür Residence Gül İnşaat Projesi 1+1 daire fiyatları 311 bin 500 TL'den, 2+1 daireler 322 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire satışları Mart ayı sonunda başlaması planlanıyor.


Donatı alanları arasında 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve jeneratörün yer aldığı projede daşre teslimleri 2017 Haziran'da yapılması öngörülüyor.


Gül İnşaat Özgür Residence iletişim

Web: http://www.ozgurresidence.com/

Telefon: 0212 573 63 25

Tülay...