28 / 03 / 2024

özyurtlar inşaat n cadde esenyurt

özyurtlar inşaat n cadde esenyurt

Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi Esenyurt' ta inşa ediliyor. N Cadde projesinde ofislerin fiyatları 149 bin TL' den başlıyor. Projede daire teslimleri için 24 ay sonrası düşünülüyor...

Kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat irtifakı inşaat başladıktan sonra alınan daha çok inşaat halindeki konutları tapulu olarak satmak için çıkartılan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Söke Belediyesi konut inşaatının gelir paylaşım ihalesi 20 Ağustos'ta!

Aydın Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri İşleri Müdürlüğü, konut inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ve Yeni cami Mahallesinde yapılacak Semt Parkı ve Spor Alanları Projesi uygulama işi ihalesi 20 Ağustos'ta yapılacak.

Sarıyer'de yurt inşaatının temeli çöktü!

Sarıyer Ayazağa’daki özel bir üniversiteye ait yurt inşaatının temel kazısında meydana gelen çökme, çevredeki bina ve iş yerlerinin duvarlarında çatlaklara neden oldu.

Yakup Sarı, Bingöl Yeşilyurt Ortaokulu inşaatını inceledi!

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç ve Şube Müdürü Serhat Aran eşlik etti. Sarı, 24 derslikli Yeşilyurt Ortaokulu ve 32 derslikli Vali Güner Orbay Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat'ın 3 projesi yıl sonunda teslim edilecek!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bu yıl sonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Arhavi Belediyesi HES inşaatını mahkeme kararıyla mühürledi!

Arhavi Belediyesi ilan verip miting düzenleyerek sahip çıktığı MNG Holding’e ait HES inşaatını mahkeme kararlarıyla mühürlemek zorunda kaldı.

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri 3. köprü inşaatını gezdi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Avrupa Konutları Kale'de inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı!

Avrupa Konutları'nın İstanbul Topkapı'da inşa ettiği 'Avrupa Konutları Kale' konut projesinde kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projede 599 daire yer alıyor.

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli atılmış!

1998 yılında Taksim-Yenikapı metro inşaatının temeli Şişhane Parkı'nda düzenlenen törenle, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmış. 124 milyon dolar harcanarak inşa edilecek hat, Haliç'i köprü ile geçerek Yenikapı'ya ulaşacakmış.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

özyurtlar inşaat n cadde esenyurt Haberi

özyurtlar inşaat n cadde esenyurt


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Cadde projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinde daireler 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi 112 adet home ofis ve 11 adet dükkandan meydana geliyor. N Cadde projesinde yer alan ofisleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinde yer alan ofislerin büyüklüğü 70 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor. Esenyurt N Cadde'de ofislerin teslim tarihi olarak 24 ay sonrası belirlendi.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi fiyat listesi!


70 metrekarelik 1+1 daireler 149 bin liradan, 

75 metrekarelik 1+1 daireler ise 159 bin liradan başlayarak değişiyor. 


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesinin ödeme planına göre banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.


Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne...