23 / 04 / 2024

özyurtlar inşaat ukra city

özyurtlar inşaat ukra city

Özyurtlar İnşaat'ın hedefi Gaziantep'te 3 bin konutluk proje geliştirmek. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Gaziantep'te 2-3 bin konuttan oluşan markalı bir proje gerçekleştirmek istiyor...

Özyurtlar Ukra City için görüşmelere devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat yayın kuruluşlarında yer alan "Ukra City'yi devralacağı" yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İnşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Özyurtlar Esenyurt'un bitmeyen projelerini tamamlıyor!

Esenyurt'ta "N" adıyla projeler üreten Özyurtlar İnşaat'ın, yarım kalan Ukra City projesini devralması gündemde. Daha önce inşaatına başlanamayan başka bir proje arazisini alan Özyurtlar, Ukra'nın yarım bıraktığını tamamlayacak mı?

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat, Ekonomist'in 50 yatırımcı listesinde 6. sırada!

Ekonomist Dergisi, son sayısında kapak konusunu konut sektörüne ayırdı. Yapılan proje ligi araştırmasına göre 50 inşaat firmasının yer aldığı proje ligi araştırmasına Özyurtlar İnşaat, listenin altıncı sırasından girdi.

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Özyurtlar İnşaat Nlogo projesine yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Nlogo projesinde taksitleri 2017'ye erteleme kampanyasına yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'da kampanya başlattı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için kampanya başlattı. Kampanyaya göre, daire alanlar yüzde 25 peşinat verip, ödemeye tam 12 ay sonra başlayacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

özyurtlar inşaat ukra city Haberi

özyurtlar inşaat ukra city

Esenyurt'un markalaşmasında önemli bir rol üstlenen Özyurtlar İnşaat, teslim ettiği 39 bin konutun haklı gururunu yaşıyor. İmar sorunlarından alnının akıyla çıkmasını bilen şirket, zarar etmesine rağmen teslim ettiği konutlarla güven tazeledi. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'un yıllardır kurduğu hayali gerçekleştirmek için kolları sıvayan firma, Gaziantep'te 2-3 bin konuttan oluşan markalı bir proje gerçekleştirmek istiyor. Satışlara başlamak için yılın son çeyreği planlanıyor.

KÖRFEZLİ YATIRIMCI İÇİN ÖZEL OLARAK TASARLANDI 


Satışa devam ettikleri lCostal City'i Körfezli yatırımcıların isteklerine göre tasarladıklarım ve bunun Türkiye'de ilk olduğunu ileri süren Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt; "Orası diğer projelerden ayrıcalıklı olarak Körfezli yatırımcıların tercihleri ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda planlandı ve geliştirildi. Avangard iç mimari ile kaliteli malzeme kullanıldı. Dolayısıyla orada alıcıların yüzde 90'ı yabancı. Alım yapanlar da...