29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat yeni yıl partisi

Özyurtlar İnşaat yeni yıl partisi

Aynı anda altı şantiyede iş yapan ve 2015’i yüzde 15 büyümeyle kapatan Özyurtlar İnşaat’ın çalışanları yıla ünlü sanatçı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla veda etti. Geceye Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi.

Özyurtlar İnşaat'tan Ramazan kampanyası!

İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçirdiği projelerle dikkatleri çeken Özyurtlar İnşaat, yüzleri güldürecek yeni bir kampanya ile yatırımcısının karşısına çıkıyor.

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo'da teslimler 1 yıl sonra!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat Nlogo İstanbul'da 60 ay 0 faiz!

Özyurtlar İnşaat devrim niteliğinde yeni bir kampanyaya başladı. Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde geçerli olan kampanyası "60 ay 0 Faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” adını taşıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat yeni projesini nerede yapacak?

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, yaz durgunluğu yaşamıyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor.

Özyurtlar İnşaat yeni yıl partisi Haberi

Özyurtlar İnşaat yeni yıl partisi

Özyurtlar İnşaat’ın geleneksel yıl sonu balosu 25 Aralık Cuma akşamı Büyükçekmece Eser Otel’de gerçekleşti. Özyurtlar İnşaat çalışanları ve ailelerinin katıldığı gecede arabesk müziğin ünlü sesi Serkan Kaya da sahne aldı. Serkan Kaya’nın bir birinden güzel şarkılarıyla yılın yorgunluğunu atan çalışanlar 2016 için de moral depoladı. Geceye, Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt ve Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt da katıldı.


Yüzde 15 büyüdü

Siyasette ve ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen bu yıl NCadde Agora, Nlive Bahçeşehir ve Nlogo İstanbul 2. Etap’ı satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat, Ncadde Business’ı da teslim etti. Yine bu yıl Nşehir 2. Etap ve N5 Suites projelerinin yapımını hızla sürdüren kuruluş, aynı anda altı şantiyede iş yaparak yüzde 15 büyüme gösterdi. Özyurtlar İnşaat 2016’da da...