19 / 04 / 2024

pancar motor fabrikası arazisi son durum

pancar motor fabrikası arazisi son durum

Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisine ofis geliyor. Yeni proje için çalışmalar başladı...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ford Otosan Craiova fabrikasının devrini gerçekleştirdi! Puma dahil 4 modeli üretecek

Ford Otosan ile Ford Avrupa arasında, Romanya'daki Craiova fabrikasının devrine ilişkin anlaşma tamamlandı. Ford'un Craiova'daki araç üretim ve motor üretim tesislerinin sahipliği Ford Otosan'a geçti.

Pancar Motor Fabrikası arazisine ofis geliyor!

Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisine ofis geliyor. Yeni proje için çalışmalar başladı...

BMC Üretim ve Teknoloji Üssünün ilk fazının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 222 hektar alan üzerine kurulan tesiste tank fabrikası, zırhlı araç ve askeri kamyon fabrikası, ticari araç fabrikası, motor fabrikası, hızlı tren ve metro fabrikası gibi pek çok üretim hattı bulunduğunu söyledi..

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

Pancar Motor Fabrikası arazisinin akıbeti belli oldu!

Temeli 1956'da Necmettin Erbakan tarafından atıldığı için Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisi yeniden gündeme geldi. 

AND Pastel Rezidans fiyat 2017!

AND Pastel Rezidans fiyat listesi 422 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Kartal projesi, eski Anadolu Motor Fabrikası'nın yerine yapılıyor...

AND Pastel Esentepe fiyat listesi!

AND Pastel Esentepe projesi AND Gayrimenkul imzasıyla 45 bin metrekare alanda Anadolu Motor Fabrikası'nın arsası üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 1.200 konuttan meydana geliyor. İşte AND Pastel Esentepe fiyat listesi...

Ankara Şeker Fabrikası Polatlı'ya taşınacak mı?

Ankara Pancar Kooperatifi Başkanı Muhittin Bıyıkoğlu, Ankara Şeker Fabrikası'nın kentin en büyük şeker pancarı üretim havzası olan Polatlı'ya taşınması gerektiğini belirtti. Bıyıkoğlu 1990'dan Ankara Şeker Fabrikası'na talip olduklarını hatırlattı.

Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası arsasının satışı iptal!

Kayseri ve Konya Şeker Fabrikalarının sattığı, Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor Fabrikasının bulunduğu arazinin satışı, Yargıtay 1.Hukuk Dairesi tarafından hileli olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Kayseri Şeker Fabrikası 2016'da açılacak!

1955 yılından beri Şeker Pancarı sektörüne ve Kayseri Sanayisine büyük hizmetler veren Kayseri Şeker Fabrikasının tadilatları tamamlandı.Kayseri Şeker, İşletme bölümünde onarım bitti.

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

pancar motor fabrikası arazisi son durum Haberi

pancar motor fabrikası arazisi son durum

Temeli 1956 yılında Necmettin Erbakan tarafından atılan ve Bayrampaşa Kartaltepe Sağmalcılar Mevkii'nde yer alan Pancar Motor Fabrikası arazisinde hareketli günler başladı. Senelerdir atıl durumda olan araziye konteynırlar konulu.

İnşaat ruhsatı alındı

Yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası'nın inşaat ruhsatı alındı. Söz konusu alanda inşaat çalışmaları 2 yıl içinde başlayacak ve inşaat en fazla 5 yıl içinde bitirilecek. 

Ofislerin inşa edileceği Pancar Motor Fabrikası arazisi en son Yapı Kredi Finansal Kiralama Anonim Ortaklığı mülkiyetine geçmişti. Ancak yetkililer söz konusu alanda hangi firmanın inşaata başlayacağını gizli tutuyor. Şirketin yeni proje inşaatı için nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. 

Pancar Motor Fabrikası arsasının satışıyla ilgili gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da olacak...


Esra Nur...