29 / 03 / 2024

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü iletişim

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü iletişim

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede toplam 130 adet daire yer alıyor. Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Beylikdüzü metrobüs durağına 3 km, üniversiteler 2 km, yeni açılacak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne 1 km uzaklıkta konumlanan Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 34 94...

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde hayat sunan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, aylık 2 bin 700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor...

Burçlar Yapı'nın Çekmeköy Saklı Vadi Konakları hızlı ilerliyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL den başlıyor...

Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı!

Burçlar Yapı imzası ile Çekmeköy’de hayata geçirilen Saklı Vadi Konakları'nda 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları ise 295 bin TL'den başlıyor..

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Çekmeköy'de Burçlar Yapı tarafından inşa edilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları projesi 86 daire ve 8 mağaza olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor.

Tarabya Vadi Konakları: TarabyaLIFE projesinin adı değişti!

TarabyaLIFE projesinin adı Tarabya Vadi Konakları olarak değişti. Tarabya Vadi Konakları'nda ön talep toplanıyor.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Çubuklu Vadi Konakları'nda oturacak!

31 yaşındaki futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan dün dünya evine girdi. Çift aylık kirası 20 bin TL olan Çubuklu Vadi Konakları'ndaki lüks villada oturacak...

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

SKY Saklıvadi Konakları'nda çalışmalar başladı!

İzmir Urla'da hayata geçirilen SKY Saklıvadi Konakları 10 villadan meydana geliyor. Her villanın kendine ait havuzu bulunan projede inşaat çalışmaları yeni başladı.

Günpark Vadi Konakları'nda 350 bin TL'ye 2+1!

Günpark A.Ş. tarafından inşa edilen Günpark Vadi Konakları 4 ay sonra teslim edilecek. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor ve 850 bin TL'ye kadar çıkıyor. İşte detaylar...

Maritza Vadi Konakları satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da konumlandırılan Maritza Vadi Konakları projesinde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Maritza Vadi Konakları satılık daireler 3+1'den 6+2 kadar fark tiplerde dizayn ediliyor.

Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Maritza Vadi Konakları Maritza İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor.

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü iletişim Haberi

Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü iletişim

Ortak kullanım alanları arasında projede çocuk parkı, otopark, fitness center, sauna, yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, yeşil alan, güvenlik bulunuyor.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Proje Düzlem Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Lokasyon bilgisine göre proje metrobüs durağına 3 kilometre, alışveriş merkezlerine, Beylikdüzü devlet hastanesine ve üniversitelere 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor.


Papatya Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daireler için ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan kısım için 3 ara ödeme ve 24 ay vade fırsatı sunuluyor.


0212 856 25 77

Web: http://www.duzlemyapi.com/

Tülay...