19 / 04 / 2024

paragon

paragon

Kurtköy Paragon, ismini bütün projelerin temelini oluşturan "mükemmel" kelimesinden alıyor, istanbulluların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayan proje, lansman öncesi satışları başladı.

Kurtköy Paragon'da peşinatsız 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Küçükçalık İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Kurtköy Paragon projesinde toplamda 132 adet daire bulunuyor. 

Kurtköy Paragon'da 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL ödemelerle ev sahibi olunuyor. Küçükçalık İnşaat imzası ile Kurtköy'de hayata geçirilen projede 132 daire yer alıyor.

Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı!

Kurtköy'de 11 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL'den başlayan taksitle!

Küçükçalık Grubu, Anadolu Yakası'nın dünyaya açılan kapısı Kurtköy'de yükselmeye devam ediyor. Üstelik peşinatsız ve 3 bin 279 TL'den başlayan aylık ödemelerle..

Kurtköy Paragon'da 3+1'ler 688 bin TL'ye!

Kurtköy Paragon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirildi. Projede 3+1 daire fiyatları 688 bin TL'den başlıyor.

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Küçükçalık Grubu imzası ile Kurtköy'de yükselen Kurtköy Paragon'da 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı!

Küçükçalık Grubu'nun Kurtköy'de hayata geçirdiği Kurtköy Paragon'da hemen tapu fırsatı sunuluyor. Projede 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kurtköy Paragon'da 538 bin TL'ye! Hemen tapu fırsatı!

Olivium, Kent Meydanı gibi alış veriş merkezleri, Bostancı Paragon Residence gibi konut projelerinden sonra Kurtköy Paragon'a imza atan Küçükçalık Grubu, hemen tapu fırsatı sunuyor...

Kurtköy Paragon'da yaşam Mayıs'ta başlıyor!

Küçükçalık İnşaat tarafından hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede fiyatlar 538 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı!

Küçükçalık imzası ile hayata geçirilen Kurtköy Paragon'da teslime sayılı günler kaldı. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Paragon İç ve Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paragon İç ve Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi, Kerem Üstünkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Gayrettepe Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

paragon Haberi

paragon

Kalite, modern tasarım ve fiyat avantajıyla Kurtköy'de "mükemmel" bir hayat sunmaya hazırlanan Kurtköy Paragon'da lansman öncesi satışlar başladı. 



Kurtköy bölgesinde benzerlerinden farklı, nitelikli bir konut projesi yaratmayı hedefleyen Küçükçalık İnşaat. Kurtköy Paragon projesi ile bu hedefine adım adım yaklaşıyor. Projeyi rakiplerinden ayıran özellikler arasında yaşam kalitesi, estetik, modern üslup, malzeme kalitesi ve kullanıcıların geniş bir bahçeyle bir araya gelmesi bulunuyor. 


Kurtköy Paragon Residence güncel bilgiler!


Projede yatay mimarinin monotonluktan uzak, kitleler arası uyumu ön plana çıkarılıyor. Bu yatay anlayış sayesinde dairelerin kendi manzaraları oluşturuluyor ve ortak alanlarla daha çok bütünleşmesi sağlanıyor. Bahçe katları ve villalar, ortak alanı özel olarak kullanırken, üst kat kullanıcıları da bu alana dahil olduğunda renkli, zengin ve dinamik bir avlu oluşuyor. Böylece hem müstakil kullanım imkanı sunulmuş,...