26 / 04 / 2024

Paris Hilton miras

Paris Hilton miras

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Paris Hilton’a miras şoku!

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.

İşte Paris Hilton'un köpeğinin villası!

Paris Hilton, köpeğine özel yaptırdığı malikanenin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Hilton'un paylaşımı büyük beğeni topladı.

İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane!

Paris Hilton Chihuahua cinsi minik köpekleri için kendi yaşadığı malikanenin küçük bir kopyasını yaptırdı. Köpek malikanesinin eşyaları da Hilton'un kullandıklarının minyatürü.İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane;

Kadir Topbaş: 30 yıldız dünya mirası listesindeyiz!

Paris'te Kültür Mirasının Korunması paneline katılan İBB Başkanı Topbaş "30 yıldır dünya mirası listesindeyiz. Ama daha çok işimiz var” dedi.

Paris Hilton Filipinler'deki ikinci plajını açıyor!

Kişisel serveti 100 milyon doları aşan Paris Hilton; iş dünyasında yakaladığı başarının sırrını anlattı. Hilton Filipinler'de ikinci plajını açmaya hazırlanıyor..

Hilton Paris Opera kapılarını açtı!

Hilton Hotels & Resorts markası altında faaliyet gösteren, Paris’in en eski ve büyüleyici otellerinden biri, kapsamlı bir renovasyonun ardından şık ve modern görünüme kavuşan Hilton Paris Opera kapılarını açtı.

Ay'dan en fazla arsa alanlar arasında bir Türk bulunuyor!

Lunarregistry.com (Ay'ın toprak kayıtları ve Ay vakfı)'un ''Emre Özerginli'' 6.Sıradan listeye girmiş ve Jennifer Lopez, Donald Trump, Paris Hilton, Richard Branson gibi isimleri geride bırakmış oldu...

Paris Hilton, Malibu sahilinde aylık 65 bin dolara villa kiraladı!

Paris Hilton, ailesi ve arkadaşlarıyla yazı geçirmek üzere Malibu sahilinde aylık kirası 65 bin dolar olan bir saray yavrusu kiraladı. Lüks villada manzaralı dört oda, dört banyo, güneşlenme terası ve okuma odası bulunuyor...

Bursa Kent Meydanı AVM’de Hummel açıldı!

40 farklı ülkede 150 mağazasıyla Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Daniel Craig ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi “hummel”; 66. mağazasını Bursa Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda açtı.

Şehrizar Konakları’ndan daire alana danışmanlık hizmeti hediye!

Şehrizar Konakları’ndan bu yılın sonuna kadar daire alanlar Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba’dan Sting’e kadar birçok dünya yıldızının evinde imzası olan Şafak Çak’tan ücretsiz tasarım danışmanlığı alacak.

Paris Hilton miras Haberi

Paris Hilton miras

Dünya’nın dört bir yanında lüks otelleriyle hizmet veren Hilton’un sahibi ABD’li iş insanı Barron Hilton, 91 yaşında ABD’nin Los Angeles kentinde bulunan evinde hayatını kaybetti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hilton’un ölümünden sonra 2.5 milyar dolar (14.3 milyar TL) değerindeki kişisel servetin ne olacağı merak edilmeye başlandı. Servetin yüzde 97’si, Conrad Hilton’un kendi ismiyle kurduğu kâr amacı gütmeyen hayır kurumuna bağışladığı ortaya çıktı.

BARRON 8 ÇOCUK 15 TORUN SAHİBİYDİ

Conrad N. Hilton Derneği, katolik rahibelere, evsizlere, afetzedelere ve HIV virüsünden etkilenen çocuklara yardım etmek için kurulmuş bir dernek olarak biliniyor. 8 çocuğu ve 15 torunu bulunan ünlü iş insanının servetinin neredeyse tamamını hayır kurumuna bağışlaması, akıllara Amerikan yüksek sosyeletisinin ünlü isimlerinden biri olan torunu Paris Hilton’a miras bırakıp bırakmadığı...