16 / 04 / 2024

Paris Saint Germain

Paris Saint Germain

İngiliz yıldız, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

Messi'nin PSG'ye transferi kripto para borsasını canlandırabilir!

Fransız kulübü Paris Saint Germain'e (PSG) transfer olan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin ücretinin bir bölümünü "PSG Fan Token" olarak alacağının açıklamasıyla beraber kripto paralarda hareketlilik yaşanması bekleniyor. 

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Kylian Mbappe İspanya'da ev arıyor!

La Liga ekiplerinin radarında olan Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe'nin İspanya'da ev aradığı iddia edildi.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Tuba Büyüküstün evinin dekorasyonuna 1 milyon TL harcadı!

Paris'in St. Germain bölgesinden 7 milyon TL'ye ev almasıyla gündeme oturan Tuba Büyüküstün, yeni evinin dekorasyonu için 1 milyon TL harcandı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten satın aldığı eve ne kadar ödedi?

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Paris'ten bir ev satın aldığı iddia edilmişti. St. Germain semtinde bulunan evin fiyatı ise ortaya çıktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

Paris'te 3 bin 600'den fazla kişi evsiz!

Fransa'nın başkenti Paris'te 3 bin 600'den fazla kişi sokaklarda yaşıyor. Şehrin sokaklarında ve metro istasyonlarında "evsizlerin tespiti" taraması yapıldı.

Paris çatılarında tarım!

Dünya kentlerinde boş bina ve depolar da dikey çiftlikler olarak değerlendirilmeye başlandı. Paris'in ünlü Bastille Opera binasında 2 bin 500 metrekarelik çatısında dev bir bahçe kuruldu.

Fransa'daki Saint-Jules Katolik kilisesi 190 bin avroya satılıyor!

Fransa'nın Logwy kentinde yer alan Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin avro bedelle satışa çıkarıldı...

Paris Saint Germain Haberi

Paris Saint Germain

Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan , Amerika’da çılgın bir projeye imza atıyor. Kariyerinde Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan formalarını giyen yıldız en son Paris Saint Germain’de top koşturarak aktif futbola veda etmişti. Ardından hem futbolla hem de Amerika’yla bağlarını koparmayan Beckham, Miami United FC takımını satın aldı. 

7 GÜN 24 SAAT iŞLEYECEK

Şimdilerde ise Miami Limanı’nın içinde stadyum da olan dev bir kompleks yapmaya hazırlanıyor. Hem yerel mercilerden hem de Amerikan Ulusal Futbol Ligi yönetiminden izin alan Beckham’ın projeye 150 milyon dolar harcaması bekleniyor. Stadyumda sadece maçların yapılmayacağı, 7 gün 24 saat işler halde olan devasa bir tesisin kurulacağı...