26 / 04 / 2024

Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı

Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde ağaçlandırma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesinde bulunan Namazgah Barajı’nın çevresini ağaçlandırılıyor.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Arnavutköy Karaburun Parkı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması tamamlandı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş oldu.

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Antalya Kepez'de yeni park yapımlarıyla yeşil alanlar arttırılıyor!

Antalya'nın Kepez Belediyesi, 2015'te birçok vizyon projenin temelini atarken, yatırımlarda da başarılı bir yılı geride bıraktı. Kamuoyunun da takdirini kazanan fen işleri ve park bahçeler hizmetlerinde başarılı bir yılı daha geride bıraktı.

Kocaeli Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar son hızla sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Seka Film Platosu yanında yapımına başlanan Seka Kültür Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Asma Bahçeler projesinde yaşam başladı!

Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir’deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler’de yaşamın başladığını söyledi.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

Asma Bahçeler'de yaşam başladı!

Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi tescil edildi!

NarlıdereAsma Bahçeler Projesi, 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendi. Tanyer inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir'deki hava kalitesinin azaldığını vurgula

Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Haberi

Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı

Daha yeşil bir Kocaeli için kent genelinde ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Namazgah Barajı Çevresinde bulunan 100 dönüm alana ağaç dikimi gerçekleştirildi.Dikilen ağaçlar arasında 900 adet Çınar, 800 adet Dişbudak,100 adet Fıstık Çamı,1500 adet Toros Sediri bulunuyor.

Kocaeli Büyükşehir...