19 / 04 / 2024

Park Dedeman Adıyaman açıldı mı

Park Dedeman Adıyaman açıldı mı

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Adıyaman'da istinat duvarı çöktü!

Adıyaman'ın Besni'de sağanak yağmur nedeniyle çocuk parkının istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının enkazı belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Adıyaman'ın ilk AVM'si Adıyamanpark açıldı!

SAF Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic.tarafından hayata geçirilen, Adıyaman’ın ilk Alışveriş Merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park bugün kapılarını açtı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Parkı'na mescit yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Park Dedeman Adıyaman açıldı mı Haberi

Park Dedeman Adıyaman açıldı mı

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dünya Gazetesi'nden Göker Bilgiç'in haberine göre; otel, Dedeman Turizm Grubu ile Karahan Menzil Turizm arasında gerçekleştirilen anlaşma kapsamında 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla misafirlerini ağırlamaya başladı.

Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Dedeman markası olarak 55 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugüne kadar ‘management’ sistemi ile büyüyen markamız için şimdi yeni bir dönem başlıyor. Park Dedeman Adıyaman ile franchise sistemine adım atmış oluyoruz. Park Dedeman Adıyaman, sadece ilk franchise otelimiz değil aynı zamanda Şanlıurfa ve Gaziantep’te yer alan otellerimizin ardından bölgenin 3. Dedeman oteli. Park Dedeman Adıyaman ile Güneydoğu Anadolu kültür turizmi üçgenini tamamlamış olduk" idiye konuştu. Banu...