18 / 04 / 2024

Park Elektrik uzaman kuruluş raporu

Park Elektrik uzaman kuruluş raporu

Park Elektrik Üretim Madencilik sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik uzman kuruluş raporunu yayınladı.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Ankapark'a elektrik pazartesi verilecek!

Eğlence parkı Ankapark'a 45 günlük kesintinin ardından pazartesi günü elektrik verilmesi bekleniyor...

Ankarapark ile Başkent Elektrik ilk kez masaya oturuyor!

Ankapark,yeni yılda parkı hizmete açmak için Başkent Elektrik ile bugün 2.5 milyon liralık borcuyla ilgili olarak ilk kez masaya oturacak...

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Park Elektrik’ten Cengiz İnşaat’a satış!

Park Elektrik hisseleri bakır üretim varlıklarını satış kararını açıkladı. Kararın aldından şirketin hisseleri yüzde 10 kadar yükseldi.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sarphan Finans Park otel bölümü VIP 300 Ofisleri'ne dönüştü!

Sarp İnşaat Öz Akar Elektrik A.O. tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde A Blok Otel bölümü, VIP 300 Ofisleri'ne dönüştürüldü.

Sarphan Finans Park'ta VIP ofisler satışa çıktı!

Sarp İnşaat öz Akar Elektrik A.O. tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin VIP 300 ofisleri satışa çıkarıldı. Sahip olduğu helikopter pisti ile dikkat çeken ofisler, Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça yakın.

Park Elektrik, Silopi Elektrik ile birleşiyor!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanyi ve Ticaret A.Ş., devrolma yoluyla Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşme işlemine ilişkin Uzman Kuruluş Raporunu KAP'a bildirdi. İşte rapor...

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu!

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu. Üretilecek elektrik ile 90 evin bir yıllık enerji ihtiyacının karşılanabileceği belirtildi. Solar otopark yaklaşık yılda 90 evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Park Elektrik SPK başvurusu yaptı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik SPK başvurusu yaptı.

Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılıa çıklamaya göre Park Elektrik pay sahiplerine inceleme hakkı duyurusu yayınladı.

Park Elektrik Silopi Elektrik ile birleşti!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Park Elektrik Silopi Elektrik A.Ş. ile birleşti.

Park Elektrik uzaman kuruluş raporu Haberi

Park Elektrik uzaman kuruluş raporu

Park Elektrik Üretim tarafından aypılan açıklama şöyle;


01.09.2014 tarihli Özel Durum Açıklamamızda özetle, 30.06.2014 tarihli mali tabloları esas alınarak Şirketimizin bütün aktif ve pasifinin kül halinde tasfiyesiz olarak Silopi Elektrik Üretimi A.Ş."Silopi Elektrik" tarafından devralınması suretiyle, Silopi Elektrik  bünyesinde birleşmenin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanıldığı duyurulmuştu. 


  Birleşme işlemleri kapsamında görevlendirilen uzman kuruluş Eren Bağımsız Denetim ve Yeminli Müşavirlik A.Ş. (Grant Thornton International Üye Kuruluşu) tarafından hazırlanan rapor tamamlanmıştır. Söz konusu raporda özetle SPK'nın II-23.2 numaralı Birleşme ve Bölünme Tebliği ile düzenlendiği üzere, Silopi Elektrik ve Park Elektrik'in birleşmesi işleminde, birleşme ve hisse değiştirme oranları ve birleşme sonucunda artırılacak sermaye tutarı uluslararası kabul görmüş üç farklı değerleme yöntemi kullanılarak hesaplanmıştır.Bu çalışmada, Silopi Elektrik ve Park Elektrik'in birleşmesi işleminde, birleşme ve hisse değiştirme...