18 / 04 / 2024

Park Mavera bahçekent

Park Mavera bahçekent

Park Mavera Makro İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. 0,86 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit yapılan projede teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Park Mavera 8 Kasım'da satışa çıkıyor!

Park Mavera 8 Kasım'da satışa çıkıyor. Başakşehir yeni merkezde inşa edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge fiyatları!

Makro İnşaat, Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge projesini hayata geçiriyor. Projede 4+1, 5+1, 6+1 normal ve 4+1'den 9+2'ye kadar dubleks daireleri bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Makro İnşaat Park Mavera 4 Lounge daire fiyatları...

Bahçeşehir Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi!

Başakşehir'de Park Mavera 1-2-3 projelerini hayata geçiren Makro İnşaat, şimdi de Park Mavera 4 Lounge projesine başlıyor. Projenin ön talep döneminde yüzde 55 oranında satış yapıldı. İşte Park Mavera 4 Lounge teslim tarihi...

Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Tamamı millet bahçesi manzaralı Park Mavera 4 Lounge projesinde ön talep toplanıyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 9+2'ye kadar dubleks dairelerin yer aldığı projede fiyatlar minimum 2 milyon 186 bin TL olarak belirlendi. Peki diğer dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi...

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde kısmi tasfiye yapıldı!

Emlak Konut Semt Bahçekent projesinde bulunan 704 ada 4 parsel, 704 ada 5 parsel, 700 ada 4 parsel Dini Tesis Alanı ile Park alanı kısmi tasfiye yapılarak sözleşme kapsamından çıkartıldı. Proje 707 ada 1 parsel de devam ediyor. ..

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Avrupark Bahçekent Evleri'nde fiyatlar 158 bin TL'den başlıyor!

Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje Bahçekent'te dev şehir parkının hemen yanında inşa ediliyor. Daire alanlarının 64 metrekare ile 185 metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 158 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık!

Avrupark Bahçekent Başakşehir satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 3. havalimanına 30 kilometre mesafede bulunan proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın konumda yükseliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede inşa edilen Avrupark Konutları 78 bin 640 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Avrupark Bahçekent'te yüzde 80 prim vaat ediliyor!

Bahçekent'te 500 milyon liralık yatırımla hayata geçecek Avrupark Bahçekent projesi 2.400 TL metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor. Hayat Park'ın yanında yer alan projede yatırımcıya yüzde 80 kazanç vadediyor.

Bahçekent Avrupark fiyat listesi!

Bahçekent Avrupark fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 80'i yeşil alandan meydana gelen proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor.

Avru Park Bahçekent'te ortalama metrekare fiyatı 2 bin 400 TL!

Avrupark Bahçekent projesi satışa çıkıyor. Projede amaç, satış fiyatlarını kademeli artırarak projede her gelir grubunun yer almasını sağlamak. Projede yer alan daireler 11 Nisan'da satışa çıkıyor..

Avrupark Bahçekent Yeni İstanbul'un parlayan yıldızı olacak!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat imzasını taşıyan Avrupark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Dev şehir parkı Hayat Park'ın yanıbaşında yükselen Avrupark Bahçekent projesinde fiyatlar 158 bin TL'den başlıyor...

Park Mavera bahçekent Haberi

Park Mavera bahçekent

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Park Mavera projesi 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.


8 blok olarak yükselen Park Mavera Makro İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunuyor.


Park Mavera Makro İnşaat projesinde daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. Faizler 0,86'dan başlıyor.


Park Mavera Makro İnşaat projesinde bulunan yaşam alanları arasında fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları bulunuyor. 


Park Mavera iletişim 

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur...