25 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Bahçekent Avrupark Evleri nerede?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede inşa edilen Avrupark Konutları 78 bin 640 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri nerede?



"Bahçekent Avrupark Evleri nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplam 1.394 daire ve 86 ticari üniteden meydana gelen proje Bahçekent Hoşdere 3. etapta bulunuyor.


Emlak Konut GYO ve  TOKİ  güvencesiyle,  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası ile yükselen  Avrupark Bahçekent  satış fiyatları 163 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bahçekent Avrupark Başakşehir'de dairelerin alanları 64 ile 186 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Bahçekent Avrupark Evleri nerede?
Resmi satış süreci dün başlayan Bahçekent Avrupark Evleri 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre mesafede yer alıyor.


Hoşdere Avrupark Bahçekent projei oyun alanları, cami ve piknik alanları, okullar, spor alanları, yamaç terasları, etkinlik alanları, bankalar, restoranlar, havuz, kafeler, mağazalar, marketler, çim amfi, gölet gibi sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.


Bahçekent Avrupark satış ofisi
Telefon: 444 61 63
Web: www.avrupark.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön