26 / 04 / 2024

TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres!

TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Toplam 1.394 daireden meydana gelen proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres bilgisi kapsamında proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor.



Emlak Konut ve  TOKİ   güvencesiyle hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar uzanıyor. Projede toplam 86 tane ticari üniteye yer veriliyor.


Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan proje dev şehir parkının Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor. Proje  Cihan İnşaat   ve Konut Yapı imzası taşıyor.


TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri projesi içerisinde okullar, havuz, restoranlar, gölet, cami ve piknik alanları, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları bulunuyor.


500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje dev şehir parkının Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor. Proje toplam 1.394 daireden meydana geliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildiği projede teslimler 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.


TOKİ Bahçekent Avrupark Evleri adres bilgileri kapamında proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yer alıyor.


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön