19 / 04 / 2024

pashador bayrampaşa açık adres

pashador bayrampaşa açık adres

Pashador Bayrampaşa nerede , nasıl gidilir , adres ve ulaşım bilgileri haberin içerisinde yer alıyor...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa'ya 650 araçlık modern otopark!

İSPARK kaliteli ve modern otoparklarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından modern teknolojiler kullanılarak inşa edilen 650 araç kapasiteli zemin altı otopark Bayrampaşa’da hizmete açıldı.

İstanbul 23. Satış Memurluğu'ndan Bayrampaşa'da satılık bina!

İstanbul 23. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi'nde bulunan 5 katlı binayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Taşınmazın toplam bedeli 454 milyon 895 bin TL olarak belirlendi.

Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı?

Carrefour Bayrampaşa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa'da kamulaştırma kapsamında 2 bina yıkıldı!

Bayrampaşa Belediyesi, görsel bütünlüğü olumsuz etkileyen alanların kamulaştırılmasını sağlayarak ilçeye estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Millet Caddesi’nde kamulaştırılan toplam 300 metrekarelik 2 binanın yıkımı yapıldı.

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis!

Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

pashador bayrampaşa açık adres Haberi

pashador bayrampaşa açık adres


Mutlu İnşaat'ın projesi Pashador Bayrampaşa İstanbul Bayrampaşa'da sanayi alanı bölgesinde yükseliyor.  Metro ve metrobüs ulaşımına yakın mesafede yer alan Pashador Bayrampaşa 'da Murat Mahallesi'nde Rami Kışla Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor.


Pashador Bayrampaşa projesinde 181 adet daire ve 50 adet dükkan yer alıyor. 1+1'den 5+2'ye kadar daire tiplerinin tasarlandığı Pashador Bayrampaşa projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.



Pashador Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon : 0212 442 00 11

Web     : www.mutluinsaat.com.tr

Gülcihan...