23 / 04 / 2024

Pencere fuarı ne zaman

Pencere fuarı ne zaman

Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini TÜYAP 'ta gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. Ürünlerini, İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Evine hırsız girenlerin yüzde 80'i taşınıyor!

8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde Avrasya Pencere Fuarı gerçekleşti. Toplantıda ilk gündem evlerin güvenliğiydi.

Sistem Alüminyum pencere fuarına damga vurdu!

18. Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Fuara katılan Sistem Alüminyum en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlardan biri oldu.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart'ta!

TÜYAP’ta 18’inci kez düzenlenecek olan Avrasya Pencere Fuarı, 8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 26 ülkeden 665 firma fuara katılacak.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta başlıyor!

Pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 8-11 Mart 20107 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Pencere fuarı ne zaman Haberi

Pencere fuarı ne zaman

Kilit ve çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren Kale Endüstri Holding, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda sergileyecek. 


Kale Endüstri Holding'ten yapılan açıklamaya göre, "Tam Kapsam Güvenlik" anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik ürünleriyle ön plana çıkan Kale Endüstri Holding, en son teknolojiyle üretilen ürünlerini 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek İstanbul 2015 Pencere Fuarı'nda katılımcılara sunacak. 


Geniş bir ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak olan Kale Endüstri Holding standında, pencere grubunda Kaldırsür Kaldırmalı Sürme Sistemi, Devrilmeli Sürme Sistemi, farklı teknolojilere sahip olan kilitli kapı sistemleri, alüminyum ve PVC çift açılım sistemleri, pencere motorları bulunacak. Ayrıca Kale Çelik Kapı, Kale Kilit Dış Ticaret ve Kale Kilit'in son dönemde sektör...